Zdrcený Čtvrtníček: Covid-19 mu vzal tátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zdrcený Čtvrtníček: COVID-19 MU VZAL TÁTU!

Petr Čtvrtníček
Petr Čtvrtníček

Naplnil ho obří smutek. Petr Čtvrtníček (56) oplakává svého otce, který bohužel zemřel. Trpěl cukrovkou a dostal covid. Sám herec přitom s virem nedávno bojoval. A právě kvůli obavám o život milovaného táty se okamžitě disciplinovaně izoloval.

Koronavirem se Petr nakazil na konci září a měl velmi těžký průběh. Skončil v nemocnici. „Když jsem se pozpátku díval, co tomu předcházelo, byl jsem hodně unavenej. Třikrát za den jsem dojížděl do Prahy, protože jsem jinak byl s tátou na baráku,“ řekl v půlce října Čtvrtníček. Od počátku měl herec obavy hlavně o svého tátu, proto potom raději nechal péči o něj na ostatních členech rodiny. Nechtěl ho nijak ohrozit.

Moje svoboda: Petr Čtvrtníček

Video se připravuje ...

Petrův otec byl profesí tesař a nevynechal žádnou synovu premiéru. Patřil mezi jeho věrné diváky. Měli mezi sebou vzácně pěkný vztah. Bohužel se naplnila nejhorší noční můra – Petrův tatínek zemřel. Ještě před tím ale Čtvrtníček osvětlil, že nákaza koronavirem rozhodně není žádná legrace. V rozhovoru pro Český rozhlas uvedl, že nemohl dýchat a cítil se, jako by se topil v sudu. „Ta opatření, i když někomu připadají bizarní, jsou myslím hodná respektu,“ řekl důrazně. To ještě ani netušil, jakou ránu mu obávaný virus zasadí.

Petr Čtvrtníček a kapela Wsedě z věznice Kuřim

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.