Moje sladké tajemství

Pomstí se jí partner nevěrou s mladší milenkou?

Chtěla z něj svalovce a možná toho bude brzy litovat.

Změnila Michala Topola (34) k nepoznání. Alice Bendová (46) může být na svého partnera pyšný, ale zároveň asi sama tuší, že si na sebe upletla bič. Proč hrozí, že by proti ní mohlo všechno otočit?

V poslední době se herečce Alici Bendové (46) nebývale daří. Nejenom, že získala roli v oblíbeném seriálu Slunečná, ale také se výraznou měrou podílela na velké proměně svého dlouholetého partnera Michala Topola (34).

Je někým úplně jiným

Ten byl ještě v nedávné minulosti takříkajíc normálním mužem, jehož postava se nijak nevymykala průměru. Jenže v posledních týdnech prošel obrovskou proměnou a může o sobě směle tvrdit, že je svalovcem.

Ačkoli je na něj ale herečka pyšná a je ráda, že má vedle sebe tak atraktivní protějšek, moc dobře si uvědomuje, co to pro ni zmatená. „Jsem tlustá baba vedle chlapa, co zhubl 14 kilo,“ říká Bendová s velkou dávkou nadsázky.

Sama má totiž do plnoštíhlé ženy hodně daleko. Naopak se může pochlubit atraktivní postavou, o které sní tisíce mužů po celé zemi. Jelikož se ale její partner proměnil pomalu v kulturistu, moc dobře ví, že ani sama nemůže zahálet a také se snažit na sobě pracovat.

Chybí jí disciplína

Jenže jí to příliš nejde. „On to dal tři měsíce, ale strašně makal a striktně držel dietu, nedal si ani kostičku čokolády. To já chodím potají pít šlehačku do lednice, strčím tam hlavu a nenápadně se napiju,“ prozradila Alice, že partnera během hubnutí nenásledovala.

Společně se začali nudit

Přestože má ale její partner momentálně postavu snů, cesta k ní nadělala v jejich soužití pořádnou paseku. „Od té doby máme doma hrozně nudné večery, ale extrémně. My jsme na sebe koukali a říkali si, co budeme dělat.

My jsme si bez alkoholu neuměli ani povídat,“ postěžovala si Bendová. Že by snad s partnerem byli schopni mluvit pouze v alkoholovém opojení? Z jejích slov to je skutečně patrné. A jelikož během karantény byli i oni doma častěji než bývá zvykem, mohly právě tyto dlouhé nudné večery způsobit, že to ve vztahu přestalo klapat.

Bojí se, že jí uteče za mladší

A asi i proto jde Alice také do proměny své postavy. „Dietku jsem si ale naordinovala, protože mě čeká natáčení Slunečné, tak musím trochu zhubnout,“ říká Alice. Důvod je ale možná trochu jinde. Možná se herečka bojí, že začíná být coby partnera Topola ohrožená.

A to především mladšími dívkami. Jelikož je momentálně z Michala svalovec, jistě je přitahuje a bude přitahovat. A ačkoli má doma krásnou partnerku, rozhodně nelze vyloučit, že si toho přestane vážit a zatouží vyzkoušet zakázané ovoce.

A aby tomu Alice zamezila, asi jí nezbývá nic jiného než Michalovi ukázat, že i ona na sobě umí tvrdě „zamakat“, a že chce udělat vše proto, aby pro něj byla stále tou nejatraktivnější ženou. Jednoduše mu nedat sebemenší impulz k tomu, aby se začal poohlížet jinde.

Svatba jako pojistka?

A nelze tak vyloučit, že třeba i pomaličku a nenápadně začne doma mluvit o svatbě. Tu sice dlouhodobě odmítá s tím, že jim to doma takhle vyhovuje, ale pravdou je, že právě nyní by se jí menší „pojistka“ hodila víc než kdykoli jindy.

Navíc je s Michalem dlouho, znají se dokonale a svatba by tak byla poměrně pochopitelným a logickým krokem v jejich vztahu. Alice by tak tím všem ostatním ženám jasně ukázala, že k sobě s Michalem patří a pravděpodobně by tím odradila spoustu z nich, kteří si třeba dělaly nebo stále dělají na Topola zálusk.

Otázkou ale je, zda by o to stál a jestli případné signály dokáže pochopit. Jelikož herečka vždy o svatbě mluvit dost negativně, asi sám od sebe s žádostí o ruku Michal nepřijde. Jedině, že by ho k tomu donutili okolnosti.

Třeba takové, že se ukáže, že má v seriálu k nějakému kolegovi blíž než by bylo zdrávo. Jak se ale nakonec Alice zachová, aby svůj letitý vztah zachránila, na to si ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Rozhodně ale bude zajímavé sledovat, kam se jejich láska bude vyvíjet.

Trápí ji nejistota

Roli ve Slunečné sice Alice Bendová získala, ovšem jak dlouho v ní bude působit, to je zatím velká neznámá. Stejně tak stále neví, kam se bude ubírat. „Ptala jsem se na to, ale bylo mi řečeno, že od podzimu by se to mělo začít řešit, ale ještě nic nevím,“ říká herečka, pro kterou je Slunečná momentálně patrně nejlukrativnější pracovní nabídkou, které je součástí.

Ačkoli se ale na natáčení vždy těší, jednu výtku přece jen má. „Prosila jsem jen o jedinou věc, aby ta postava nebyla kladná, aby byla aspoň trochu mrcha, protože mě by to jinak moc nebavilo,“ říká. Pravdou ale je, že to bude mít v seriálu těžké.

Je ve složité konkurenci

Prosadit se a zalíbit se divákům na úkor Evy Burešové (27) či Marka Lambory (25), do kterých se zamilovali, je složitý úkol. Ještě k tomu, když se diváci snaží často jiným postavám házet klacky pod nohy.

O čemž by mohla vyprávět třeba Denisa Nesvačilová (29), které dokonce vyhrožovali smrtí, protože se báli, aby nenarušila rozvíjející se vztah mezi Burešovou a Lamborou. Jednoduše prozradit ve Slunečné není jen tak. A udržet si tam roli jakbysmet. A je jasné, že pokud bude muset někdo z kola ven, budou to v první řadě vedlejší postavy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden