Fandové by si přišli na své, 8 gólů jen tak neuvidí, mrzí Müllera

04.11.2020, 13:16
Aktuality
Thomas Müller (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
TheMally11

bohužel lidi věří podvodu ....

Reagovat
smazaný uživatel

podvodu ze dali 8 golov ci akemu podvodu ?

Reagovat
Heresy

Vypravej?

Reagovat
dave30

Již to kdosi rozebíral. Celosvětový podvod? To jako že se domluvilo zhruba 220 států na jedné věci? Když se není schopno domluvit ani daleko méně států na jiných a dosti podstatných věcech? To zřejmě není o podvodu, ale o strachu těch, kteří tomu rozumí a vědí, co viry dokáží. Tak snad tento nebude zlobit tak moc. A lidstvo to odskáče "pouze" nějakým ekonomickým propadem. Tak se potom nějaké ty nuly odepíší a pojede se dál...

Reagovat
Bayernista18

Nedá se to potvrdit ani vyvrátit. Ten, kdo tvrdí, že to podvod neni, je stejnej konspirátor jako ten, kdo tvrdí opak. Podle mě za tim ale nějaká habaďůra bude. Nevěřim, že to je jen nešťastná náhoda. Ten virus neni zas tak nebezpečnej, aby se kvůli němu omezovaly lidský práva v takový míře, jako se to momentálně děje.

Reagovat
dave30

Tam zase bude zřejmě problém v tom, že ještě pořád o tom viru víme strašně málo. Nikdo není schopen říci, co to s tebou udělá za rok, když jsi to prodělal bezpříznakově.

Reagovat
Bayernista18

Pravděpodobně nic, je to jen hypotéza. Už toho víme celkem dost. I o chřipce jsme se v posledních měsících dozvěděli nový věci.

Reagovat
dave30

Momentálně je to tak 50 na 50. To "nic" je zhruba stejná hypotéza jako "něco".

Reagovat
Bayernista18

Vzhledem k tomu, že se chová podobně jako chřipka a patří do skupiny koronavirů, u kterejch se nic takovýho neděje, je daleko pravděpodobnější, že se nic nestane. Takže žádnejch 50 na 50.

Reagovat
dave30

Tak snad budeš mít pravdu.

Reagovat
dave30

Jinak spousta lidí zaměňuje omezení osobního luxusu a pohodlí s omezením lidských práv a svobod. Jde o to, že líbivá a bezbolestná opatření v krizových situacích neexistují.

Reagovat
Bayernista18

Jde o to, jestli je ta situace fakt tak krizová, jak nám jí média předkládaj. Některý opatření totiž nedávaj žádnej smysl. Kdyby to bylo na mně, nechal bych lidi normálně žít a v případě, že by jich onemocnělo moc, bych prostě dal přednost těm, co se snažili bejt víc opatrný. Bylo by na jednotlivcích, jestli chtěj bejt zavřený doma a nebo riskovat nákazu někde v hospodě. Ty opatrnější se přece s těma ostatníma nemusí vídat.

Reagovat
dave30

Mám podobný příklad.

Nechal bych jezdit řidiče tak rychle jak chtějí a pokud by došlo k nehodě, tak bych nejprve ošetřil ty, co jeli opatrně. No jo, ale co když ten řidič šílenec někoho zabije?

Uvědomuješ si, že v té rizikové skupině (lidé staří, s oslabenou imunitou, cukrovkáři, obézní, atd.) nejsou stovky ani tisíce lidí, ale stovky tisíc, možná milion? Evidentně ne...

Reagovat
Bayernista18

Sorry, ale srovnávat tyhle 2 věci může jen uplnej vůl. Když pojedeš stovkou v obci, tak ostatní ohrožuješ přímo a to všechny, ať už jsou mladý a zdravý nebo starý a nemocný. Když jdeš do hospody, tak ostatní ohrožuješ jen nepřímo, protože pravděpodobně ani nejsi nakaženej a navíc až na výjimky ohrožuješ jen ty, co se o sebe nestaraj. Navíc jsem psal, že kdo nebude chtít, tak do tý hospody nepůjde. Momentálně se omezujou práva všech hlavně kvůli těm, pro který je zdravej životní styl sprostý slovo.

Reagovat
dave30

Máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

koľko oficiálnych štúdií, nie článkov na weboch ale reálne vedeckých/medicínskych si prečítal že toto vieš tvrdiť ?

Reagovat
Bayernista18

Tvrdit co? Že umíraj hlavně lidi, co se o sebe nestaraj?

Reagovat
smazaný uživatel

celé toto vlákno nie zrovna táto vec.

Reagovat
Bayernista18

Co jinýho než tohle z toho, co jsem napsal, nějak souvisí s vědou? Maximálně to, že se v některejch ohledech chová podobně jak chřipka (i když se najde i dost rozdílů) a že patří do skupiny koronavirů, o kterejch toho obecně víme dost, protože tu nejsou tak krátkou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tak nečítal.

štandardne sa pri týchto názoroch stretneš presne s takouto interpretáciou .

Ten, kdo tvrdí, že to podvod neni, je stejnej konspirátor jako ten, kdo tvrdí opak. Podle mě za tim ale nějaká habaďůra bude.

Reagovat
Bayernista18

Přesně tohle jsem od tebe čekal. To, že za tim je něco jinýho, je jen muj osobní názor, kterej nemůžu nijak dokázat. Stejně jako ty nemůžeš dokázat, že za tim nic jinýho neni, protože ani jeden z nás do toho nevidí. Tohle ale s vědeckejma studiema nijak nesouvisí. Ale dobrej pokus...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme že vieš ty jebo. asi ked je vedecká študia o tom ako ten virus vznikol aké ma indikácie a že je živočíšneho pôvodu ...

daj tam viac smajlov, nezabudni na ovce, otvoriť očí a odjebať 100 rokov vedy a výskumu lebo ty vieš.

Reagovat
Posledni Kovboj

zustan radsi u smajliku pls

Reagovat
Bayernista18

Dost dobrej argument.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Kaspar

Hrachovino?

Reagovat
Kovi81
Reagovat
insane

Hele a kdyz si nekdo jede v konspiracnich teoriich tak mohutne, ze proste neveri vubec nicemu, dokonce ani pandemii, co zabila tisice lidi, co tu vlastne jeste takovy lidi dneska delaj? Neznacilo by to snad to, ze svet vubec nikdy nebyl mistem, ktery si mysleli, ze je, tudiz by meli absurdisticky zahodit vsechny falesny iluze, kteryma je ten samej zlej svet indoktrinoval? Nebo jak zhruba velky procento lidi vidite jako trvale namoceny v nejakym velkym spiknuti? Kdd konci ta hranice reality? Kdyby existovala nejaka pevne stanovena hranice ve spolecnosti, za kterou jsou vsichni ti, kterym se neda verit, kde presne by byla? S rostouci populaci by byla podobna vec tezsi a tezsi, protoze i pres anonymitu v davu zustavaji nezpochybitnotelny vazby mezi liďmi, a to jak pratelsky, tak rodinny. Veris vlastni babicce, mame? A jak vis, ze jim muzes verit. Zivot skrze konspiracni optiku spis na svet vrha mnohem vic otazek nez odpovedi, z cehoz nutne vychazi i schizoidni filtrace informaci vseho druhu, zelbohu jsme se evolucne za poslednich treba 50 let neposunuli jako druh ani o pid, zatimco technnologie udelala tak nevidanej pokrok, ze se nase mentalni stranka bude jeste dlouhy stoleti prizpusobovat, jestli to teda zvladne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Takze ty veris tomu, ze ta zenska, ktera pece buchty, je fakt neci babicka? Ty buchty jsou ocipovany. A plati ji Soros. /redpilled

Reagovat
delfin

Vy to nechapete, on to myslel tak, ze celej svet je podvod, vcetne vas vsech. Vubec totiz neexistujete.

Reagovat
Posledni Kovboj

Když on je ty a ty jsi on a ty jsi ty, jsem já furt já? Kdo jí tohle kuře, co?

Reagovat
delfin

Dokud existuje Koucour, existuje i kure. Kdyz nebude existovat Kocour, kdo by kure snedl? Ja maso nejim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podvod sú tieto voľby v USA

Reagovat
xjert02

No, spise mne vcerejsi pohled na vysledky nutil k zamysleni, co to kua je, kdyz v naproste vetsine zapasu skonci vysledek rozdilem tridy ci dvou.

Reagovat
AC torino

To ano, nepamatam si, ze by som v nejakej sezone tak casto videl vysledky ako 7:2, 0:6, 2:6, 0:13 a podobne. Mam teoriu, ze ak jeden tim jasne prehrava, tak sa na to uz vyserie, lebo ho fanusikovia nepohanaju, aby sa este snazil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
insane

Výsledkově je tahle sezóna jako z nějaký zabugovaný verze starýho Football Manageru

Reagovat
mayday

Nůžky mezi TOP řekněme osmi deseti dvanácti klubama a tím zbytkem už jsou příliš rozevřený. To už mě ani nebaví sledovat poslední dobou, skupiny LM jsou skoro o ničem.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stačí jeden match s Barcelonou a 8 kousků je hned

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele