Nádvorník vedl Slavoj Vyšehrad jen 3 měsíce, štafetu po něm přebírá bývalý skaut Sparty...

Nádvorník vedl Slavoj Vyšehrad jen 3 měsíce, štafetu po něm přebírá bývalý skaut Sparty...

Hráči Slavoje Vyšehrad, kteří jsou v tabulce třináctí, mají nového hlavního trenéra. V pondělí 2. listopadu 2020, po třech měsících svého působení, ukončil v pražském klubu své angažmá po vzájemné dohodě Roman Nádvorník.

Jeho post nově zaujal Michal Zach. Vedení klubu poděkovalo dosavadnímu kouči za odvedenou práci s přáním mnoha úspěchů v dalším angažmá.

Jednapadesátiletý Michal Zach má za sebou řadu zkušeností z působišť na tuzemské fotbalové scéně, a to včetně nejvyšší soutěže (Most, Liberec, Bohemians 1905).

Naposledy působil dva a půl roku v roli skauta ve Spartě Praha. Mužstvo Vyšehradu povede už v nejbližším mistrovském utkání po restartu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

„Tým Vyšehradu jsem viděl už v několika zápasech, věděl jsem proto, do čeho jdu a nabídku přijal. Oslovila mě už z toho důvodu, že pro mě je možností vrátit se do profesionálního fotbalu v roli hlavního trenéra. Nebylo nad čím váhat," uvedl pro klubový portál nový kormidelník Slavoje.

„Máme zatím jen jeden bod, hlavně proto, že se moc nedaří střílet branky. Hráči ale na trénincích poctivě pracují na herním projevu, abychom byli jednak efektivnější a jednak nedostávali laciné góly," doplnil Michal Zach, jehož čeká premiéra na půdě 1. SK Prostějov.

Jak se na možnou kandidaturu Šmicera na prvního muže českého fotbalu dívají Siegl, Koller, Sivok a Kubík?