Ať už to bylo z toho důvodu, že kvůli péči o svého prvního potomka, synka s předlouhým jménem Isaac Menelik Giovanni (9 měsíců) nemá čas sama na sebe, anebo prostě proto, že prosazuje trend přirozenosti. Každého ale tento detail na první pohled udeřil do očí. Krásná plus size modelka Ashley Grahamová totiž sdílela na instagramu selfie z vany… kde hrálo prim její neoholené podpaždí.

Buclatá sexbomba prožila „perfektní narozeninový den se svými chlapci“, jak alespoň psala na sociální síti. Společně se svým manželem, režisérem Justinem Ervinem (31) oslavila třiatřicáté narozeniny výletem do přírody, dopřála si túru i s dítětem v nosítku na zádech, dala si dortík a den zakončila koupelí v nádherné vaně. Přestože jí to bez make-upu náramně slušelo a člověk by jí tipoval věk mnohem nižší, Ashley jim přece jenom ukázala něco, na co její followeři dosud zvyklí rozhodně nebyli. A je otázkou, zda to bylo omylem.

VIDEO: Kampaň Ashley Grahamové za skutečná ženská těla

Grahamová je totiž dámou, co se za své tělo nestydí – a to i vzdor faktu, že podle názoru většiny není zrovna ideální. Přestože má nějaké to kilečko navíc, ona ho dokáže hrdě nosit - a co víc, ještě je možná díky nim neskutečně sexy. Rovněž nemá problém ukázat na internetu svou celulitidu na stehnech, strie na bříšku, co se jí udělaly během těhotenství, anebo se zvěční při kojení na veřejnosti… či při odsávání mléka z ňader. Nic pro ni není zkrátka tabu.

Někteří Ashleyini sledující sice na její zarostlé podpaží poukazovali, většina jejích celebritních přátel jí však pouze přála k narozeninám a naopak jí psali, jak moc jí to v den, kdy slavila „Kristova léta“, slušelo. Koneckonců v zahraničí je to málem už trend, který propaguje například zpěvačka Madonna (62) i její dcera Lourdes (24), herečka Bella Thorneová (23) či zpěvačka Miley Cyrusová (27). Že by mu podlehla i Ashley, anebo si prostě na svůj výlet do přírody opomněla přibalit žiletku?

VIDEO: Rady od Ashley Grahamové

Video
Video se připravuje ...

Rady od Ashley Graham youtube.com/Glamour Magazine/BPŽ

Fotogalerie
93 fotografií