Stabilitu vztahu vždy ve svých dlaních svírá žena! Takový názor zastává psycholog Jeroným Klimeš (53), který se specializuje na rodinu. Co říká na první pár zubní sestřičky původem z Ukrajiny Natálie Mykytenko (23) a českého podnikatele Františka Gebra (36)? „Kompatibilita u tohoto páru možná je. Muž od nás si může vzít holku z Východu a bude to klapat víc, než když si třeba Američanka vezme Čecha,“ nevyloučil na začátku Klimeš.

VIDEO: Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František TV Nova

Ženy rozhodují

„Pak tady máme biologickou zákonitost a ta nám říká, že holka rozhoduje o vzniku i zániku vztahu. Jestliže tedy už dnes Natálie říká, že manžel jí moc nesedí, tak je velká pravděpodobnost, že to nebude fungovat,“ upřesnil pro ŽivotvČesku.cz psycholog svůj střízlivý pohled.

Záchrana vztahu

Oproti němu stojí párový specialista Tomáš Novák, který byl jedním z odborníků, jenž dával páry dohromady. „Pokud je vztah postaven na pevných základech, které dva lidé sdílí, a pomůže-li partnerům ještě i fyzická přitažlivost, je velmi pravděpodobné, že takový vztah přežije i nějaké to zemětřesení,“ říká Novák, který stál u zrodu obou dosud uzavřených manželství. „Ne vždy musí mít partneři na všechno stejný názor. Důležité ale je, aby si naslouchali a snažili se navzájem pochopit,“ dodal specialista.

Manažerka a kuchař

František s Natálií už mají svatební cestu za sebou a nyní je čeká sžívání se ve společné domácnosti. Včerejší novomanželé – manažerka Štěpánka (31) a kuchař Pavel (38) – se na exotický zájezd teprve vydávají. Jak jsme ale mohli vidět, jiskry na rozdíl od prvního páru mezi nima doslova létají a polibky rozhodně nešetří.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák!
Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák! TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií