Nečekané prosby Absolonové ke Gottové: Na to mají právo všichni? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané prosby Absolonové ke Gottové: Na to mají právo všichni?!

Ivana Gottová s Monikou Absolonovou.
Ivana Gottová s Monikou Absolonovou. (Aha! – Roman Souček, Facebook, ara)

Premiéru dlouho očekávaného snímku o Karlu Gottovi (†80) překazil lockdown. Z toho důvodu viděla dokument Olgy Špátové (36) zatím jen hrstka lidí. Šanci doposud neměla ani zpěvačka Monika Absolonová (44). Přesto už má jasno! Něco tomu prý chybí!

Zpěvačka si v době pandemie podle magazínu Sedmička přivydělává kuchtěním v přímém přenosu pro jeden obchodní řetězec. Během této live show obvykle bývá prostor také pro dotazy čtenářů. A v rámci nich se prý Monika rozpovídala i o novém dokumentu Karel. „Já se strašně těším a strašně se bojím, že budu řvát. Mně stačí ten trailer a plakala jsem,“ přiznala své emoce. „Původně tam byl záběr, to mi Ivanka posílala, že přivezla moji vánočku, když byli na chalupě. Mám od ní někde v mobilu, že to tam bylo, ale nakonec všechny takové věci šly pryč,“ povzdechla si  podle uvedeného zdroje.

Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek!

Video se připravuje ...

„Měli sedm hodin filmu, nemůžu do toho vůbec kecat. Ale musím říct, že být Ivankou, tak těch sedm hodin vydám,“ stojí si za tím, že zájem ze strany veřejnosti by byl rozhodně enormní. „Chápu, že Olga Špátová měla nějaký pohled, který musela udržet, ale všechno, co se týče Karla, nás zajímá,“ přiznala na rovinu zpěvačka svůj postoj. S dodatkem, že ona by všechno vydala na DVD. „Kdo byste chtěl sedm hodin s Karlem? Já jo!“ přimluvila se na závěr za celý národ. Jenže zda je něco takového realizovatelné, je bohužel čistě jen na režisérce dokumentu a vdově po Mistrovi. Ale člověk nikdy neví!

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ganisu
6. 11. 2020 • 18:38

A čím je ta milá paní Gottová tak vyjímečná krom toho, že dokázala mistra dohnat k oltáři a je matkou jeho dvou dětí? Znám desítky matek které se obětovaly dětem, rodině. Proč o nich nepíšete za stejně tučný honorář jako pro tuto maminku?

-bello-
5. 11. 2020 • 22:43

Absolonovou mám ráda, ale vadí mi, že někdy mluví sprostě.A teď mi vadí, že leze do zadku Gottové a je pro ni také Ivankou.Dyť jsou stejně starý a dospělý !
Absolonová může být v klidu, Ivana " producentka " něco jistě o sobě ( a Gottovi ) vymyslí .
-----
Koukala jsem, že už ani k Brožové se nesmí nic říct.
Takže se řadí k Bohdalové a Janžurové.
Hm, hm, AHA to nemá jednoduchý ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.