Až příliš mnoho věcí bylo proti nám, litoval trenér PSG Tuchel

05.11.2020, 12:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
LH171186

Přesněji řečeno 11 odhodlanějších fotbalistů....

Reagovat
FC Porto FC

PSG má od začátku sezóny furt mraky zraněných nebo a covidem, neskutečný

Reagovat
PH8

Protože jsou to Francouzi a věří, že hráče nesmí nijak omezovat na jejich svobodě nějakým přístým režimem.

Reagovat
kilobyte

Tak v lize jim každý naloží, co jim rozhodčí dovolí.

Reagovat
Kily8

Ano, vo Francúzskej lige to je niekedy pekná masiarčina.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jan Horáček

Je pravda, že to první vyloučení po druhé žluté bylo velmi přísné.

Co ale nepochopím, že v zápase Basaksehir - Manchester nebyl hráč Manchesteru vyloučen za stažení Ba, ale dostal jen žlutou kartu. Jak to, že nezasáhlo video, šlo o jasné pochybení, obránce byl posledním hráčem a Ba šel sám na bránu.

Reagovat
Ranoth

najviac prehajpovany trener sucastnosti ?

Reagovat
Y.N.W.A

Za mě jo... nebo jeden z nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

neco na tom bude

Reagovat
Jurgen

Takhle, neymslim si, že je to možný. Než Tuchela vybrali, tak s ním i dalšími trenéry určitě dlouho probírali filozofii, přestupy atd atd. Já věřím, že každý trenér, který to dotáhl takhle daleko musí mít propracovaný systém. Otázkou potom zůstavá, jestli ho přijmou hráči. Pokud ne, tak to pak působí, že ten trenér je neschopa atd. Osobně si myslím, že Tuchel a PSG je selhání, ale v jiném týmu by naopak mohl být za kometu. Je tam problém, pokud si trenér nemůže vodit svoje hráče, ale dostává je od sportovního manažera apod., který může mít jinou vizi než ten trenér. Je to hrozně složitá otázka, ale selhání je podle mě v tom systému, kdy trenér odpovídá za hru s kádrem, který si netvoří sám .

Ale chápu to rozhořčení i posměch vůči Tuchelovi. Zdá se, že s PSG mu to nesedí.

Reagovat
vladino10

Prečo? Ako neviem o psg viac menej nič, tak sa nechám poučiť, ale veď urobil finále LM. Nikto z tých veľkých mien pred ním sa takto ďaleko nedostal

Reagovat
Jurgen

Individuality. Je to hodně o tom, jestli hraje Neymar, Mbappé nebo i Di Maria. Když se koukneš na poměr cena a výkon toho kádru, tak je to prostě málo. Jinak co se týče minulého ročníku LM, tak mrkni na los. Jakože nechci to podceňovat...ty týmy se tam dostaly, ale přeci jen BVB, Atalanta, RBL v semifinále??

Loni tam navíc byl ještě Thiago Silva, kterého osobně stavím ze stoperů dlouhodobě úplně nejvýš. Opravdu miluju jeho hru a vliv na zápas, jak hrají jeho spoluhráči s nim. Bez něj je to i defenzivě slabší. Pro mě je PSG soubor individualit. Samozřejmě je sleduju spíš v LM, ale mě přijdou hrozně bez systému. Postavit 3 defenzivněji laděné záložníky? V tom týmu je velká kvalita a stejně je to připosírací taktika, že vepředu individuality něco vymyslí a zbytek bránit.

Nechci tvrdit, že Tuchel nemá filozofii, že jsem v kabině nebo vidím na hřišti vše. Ale přijde mi, že ti hráči prostě za ním tak nejdou. Je to můj pocit, ale vždy v klíčovém okamžiku selhávají, když proti nim stojí alespoň stejná individuální kvalita, protože tu týmovost a systém jim neodkázal za ty roky ještě vštípit.

Reagovat
Kily8

Tuchel mal šťastie, že Neymar nebol zranený. Aj pred Tuchelom hralo PSG výborne do Neymarovho zranenia vždy, keď sa Neymar zranil, vypadli. Teraz je opať Neymar mimo a videli ste...

Reagovat
Fairplay

Totální tragéd

Reagovat
kilobyte

To co PSG dalo za Neymara dalo Lipsko za celý tým.

Reagovat
Kily8

Veď aj bol vidieť rozdiel s Neymarom(pred pár týždňami) a bez Neymara...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodit a zobrat Pocheho

Reagovat
Jurgen

Tuchel naprosto bez sebereflexe. První mohli po chybě skórovat hráči Lipska. O chvíli po stejné chybě dala gol Paříž. 15 minut pak hráli opticky lépe, ale jinak to byla hrozná bída bez nápadu a kreativity. Spoléhání na individualitu Di Marii a především Keana, který minulém strašném roce ožil neuvěřitelným způsobem! Upemecana doslova trhal na kusy. Nepomohla tomu teda ani taktika, že vzadu hrálo RBL 1v1 a Upemecana často neměl kdo jistit. A Kean si s nim většinu zápasu dělal, co chtěl.

Každopádně hra se brzo srovnala a ve druhé půli už byl jen jeden tým a to RBL. Nechápu ani, že si stěžuje na vyloučení, kdy druhé úplně jasné. První sice přísné, ale to že Upemecano dostal za ruku ve vápně žlutou a po ruce Paříže za stejnou situaci pouze penalta bez žluté (, která by byla druhá)??? Paříž měla hrát v 10 hráčích daleko delší úsek hry.

Plus ti jejich hráči , co v takovém klubu dělá Herrera a hlavně Sarabia je mi záhadou. Samozřejmě jich bylo víc, co nezahráli, ale ten Sarabia tam byl a nebyl..Paříž hrála od začátku v 10 hráčích.

Naopak Lipsko mě hrozně bavilo. Ti hráči dřou, lítají, technicky výborní ačkoli nejsou tolik známí. Mockát jsem Lipsko neviděl (asi bych to spočítal na prstech jedné ruky), ale včera mě hrozně překvapili hráči jako Konaté, Haidara, Sabitzer nebo Orban. Nagelsmannův styl celkově se mi velice líbí a pokud se Klopp jednou rozhodne odejít, doufám, že Nagelsmann bude náhrada!

Reagovat
johan14

Keby premenil Di Mária penaltu, tak je to úplne iný zápas... No RB zaslúžene, PSG o týždeň keď nevyhrajú tak sa bude Tuchel pakovať.

Reagovat
Jurgen

Asi ano, protože by s těmi defenzivními záložníky zalezli a chodili do brejků. Každopádně stejně lze říci, kdyby RBL dalo první gól po té špatné malé domů, tak by se zápas také vyvíjel jinak . Na to se nehraje. Jak říkáš, pro nestranného fanouška to nakonec bylo RBL zaslouženě!

Reagovat
Mönchengladbach

Nedostává PSG nějak moc červených karet? Nemá tam Tuchel nedisciplinovaný holubník?

Reagovat
johan14

Prvá bola po veľmi prísnej žltej. Druhá jasná, po druhej žltej Kimpembeho, ktorá vyplýva z frustrácie z vlastného otrasneho výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepujde spis Pochettino do PSG, nez MU?

Reagovat
johan14

Podľa toho akú výzvu príjme. PSG je liga len prípravou na LM, v United je každý zápas o všetko. Tak uvidíme na čo si trúfne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na MU. A to bude podle me chyba. V teto bitve nemuze skoncit, jako vítěz.

Reagovat
Mönchengladbach

V ManU by nepohořeli tak akorát SAF a Klopp. Ani Guardiolovi bych nevěřil.

Reagovat
Jurgen

S tímhle přístupem budeš zřejmě příjemně překvapenej :). Já si tohle nemyslím...V MU je velká individuální kvalita. Chce to jen trenéra, který bude mít jasný herní plán a dokáže na svoji stranu dostat všechny hráče a jejich ega. Zrovna Guardiola tohle dokázal všude, protože jeho plánu a taktice věří většina hráčů (vidí za ním úspěchy). Každopádně myslím, že Pochetino nebo třeba Nagelsmann by tuhle výzvu zvládli, protože mají koule být i radikální. Rozhodně to podle mě není práce pro trenéry zelenáče, kteří ještě nejsou o svém systému tak přesvědčeni a na hráče jsou mírnější. A pro trenéry, kteří mají mentalitu dobrou na malý klub (Moyes, Dyche). Myslím ty trenéry, kteří přemýšlí pragmaticky. Ve velkoklubu musí být trenér s mentalitou "my určujeme styl hry a tempo zápasu, oni se nám musí přizpůsobit".

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Ty francouzské kluby jsou jakési žalostné...

Tento rok je neskutečná bída...včetně předkol..a v LM

podstatě nic... uvidíme jestli samotné PSG se dá dohromady...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele