Hlavní obsah
Článek

S covidem bojuje také krásná zprávařka Inna Puhajková (38), kterou fanoušci sportu už několik dní nevídají na televizní obrazovce. Moderátorka nyní dopodrobna popsala, jak u ní příznaky postupovaly. Průběh nemoci označuje za mírný.

„1. den bolest hlavy a mírná teplota, 2. den teplota, 3. vůbec nic, 4. únava, únava, únava, 5. ztráta chuti a čichu, 6. únava, únava, únava, 7. den knedlík v krku a zhoršené dýchání plus únava. Poslední bod přetrvává doteď, ale nestěžuju si. Za sebe mohu říct, že už jsem zažila mnohem horší stavy než toto,“ prozradila na svém instagramovém profilu a poděkovala všem fanouškům, kteří jí přejí brzké uzdravení.

Kromě Inny se diváci na nějaký čas museli rozloučit i s jejím kolegou z Televizních novin Petrem Suchoněm, který byl vedením na měsíc stažen z vysílání kvůli nezvládnutým emocím při rozhovoru s šéfem lékařů Milanem Kubkem.

Dalším, koho nyní diváci Novy postrádají, je parťák Kristiny Kloubkové (47), moderátor Martin Pouva. Ten z obrazovek na čas zmizel ze zdravotních důvodů, kvůli klidovému režimu, který mu lékaři doporučili. Pokud výsledky vyšetření dopadnou dobře, měl by se do zpráv vrátit začátkem prosince.

Reklama

Další články

Načítám