Z populárního zpěváka se v polovině července stal vdovec. Weiter manželčinu smrt téměř neustál, žal utápěl na dně láhve a dusil ho v mraku hustého cigaretového dýmu. V září pak skončil v nemocnici se žaludečními a srdečními problémy. Jak nyní popsal v talk show Senzi svet s Bašou, strávil dokonce šest týdnů v kómatu a nic si nepamatuje. Kromě jednoho neuvěřitelného zážitku.

Hodiny před převozem do nemocnice začal Weiter pociťovat potíže. Bylo mu zle od žaludku a po čase cítil tlak i na hrudi. Zavolal proto kamarádovi chirurgovi, který ho okamžitě svezl do nemocnice. „Tam zjistili, že mi srdce pracuje na 15 %, vzali mě okamžitě na JIP a na ARO a zůstal jsem tam, takže mi zachránili de facto život,“ cituje Weiterova slova server Topky.sk.

VIDEO: Šok po finále MasterChefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí.

Video
Video se připravuje ...

Šok po finále MasterChefa. Roman dostal covid! A Saudek odhadl, kolik má dětí. Bára Horáková, Lukáš Červený

Když se mu udělalo lépe, podepsal revers a byl připraven jít domů. Na chodbě však zkolaboval. Weitera následně resuscitovali a při masáži srdce mu zlámali žebra. „Byl jsem mrtvý čtyři a půl minuty. Prostě vypli přístroje, vypli všechno, byl jsem mrtvý čtyři a půl minuty přesně,“ popsal Weiter. Během této krátké chvíle se vdovec znovu ocitl po boku své drahé manželky.

„Úplně reálně jsem byl s Andrejkou. Odcházeli jsme na natáčení do televize Senza. Andrejka se malovala, já jsem ještě balil nějaké věci. Úplně reálně jsme byli spolu, úplně reálné jsem jí česal vlasy, reálně jsme spolu komunikovali, byli spolu. Reálně jsem ji cítil, to byl můj život“ šokoval zpěvák moderátorku i diváky.

Doktorům se ho po uběhnutí bezmála pěti minut podařilo oživit. Weiter přiznal, že mnoho vzpomínek na pobyt v nemocnici nemá, více si ale pamatuje dvoutýdenní pobyt na psychiatrické klinice, který kvůli klinické smrti musel podstoupit. Lékaři museli zjistit, jak mu po zážitku funguje mozek a zda nebyl poškozen.

VIDEO: Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti.

Video
Video se připravuje ...

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií