Hugh Laurie a Emilia Clarke nadabují hlavní role v animáku z prostředí Zeměplochy

Hugh Laurie a Emilia Clarke nadabují hlavní role v animáku z prostředí Zeměplochy

Slavné dílo Terryho Pratchetta The Amazing Maurice and His Educated Rodents, které je součástí jeho série Discworld alias Zeměplocha, se dočká animovaného zpracování. Pojďme si představit jeho dabingové obsazení.

7 0
5.11.2020

The Amazing Maurice and His Educated Rodents, v češtině Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci, je v pořadí osmadvacátou knihou v sérii Discworld, kterou napsal slavný britský fantasy spisovatel Terry Pratchett. Pojednává o Mauricovi, jenž je určitou variací na příběh o Krysařovi. Představuje Maurice, inteligentního kocoura, který společně se sirotkem Karlíkem pomáhá vyhánět krysy za úplatu. Kniha patří mezi nejpopulárnější v celé sérii, není tedy divu, že práva na její zpracování koupilo německé animátorské studio Ulysses Filmproduktion a připraví celovečerní animovaný film, který si v kinech odbyde debut v roce 2022.

Hlavní roli Maurice si v novém snímku střihne populární britský herec Hugh Laurie, protagonista slavného seriálu House, jenž v poslední době zazářil i v seriálu Avenue 5 z produkce HBO. Další z velkých rolí, pravděpodobně samotného Karlíka, nadabuje herečka Emilia Clarke, která je známa hlavně díky roli Daenerys TargaryenGame of Thrones a na filmovém plátně se objevila v blockbusterech Terminator: Genisys a Solo: A Star Wars Story.

Laurie nedávno zazářil v seriálu Avenue 5. Foto: HBO

Snímek, ve kterém dále uslyšíme i hlasy herců jako Davida Thewlise (Wonder Woman), Himeshe Patela (Yesterday), Gemmay Arterton (Vita & Virginia) a Hugha Bonnevillea (Downton Abbey), natočí režijní duo Toby Genkel (Two by Two: Overboard!) a Florian Westermann (Little Dodo). Animátorské práce již začaly a premiéra pak proběhne někdy v roce 2022.

Líbí se vám dabingové obsazení nového filmu z prostředí Zeměplochy?



Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů