Herečka Kateřina Brožová (52): Umřela jí máma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herečka Kateřina Brožová (52): Umřela jí máma

Krásná Kateřina Brožová v slzách: Přišla o milovanou maminku!
Krásná Kateřina Brožová v slzách: Přišla o milovanou maminku! (facebook, Martin Hykl)

Místo aby se už připravovala na advent, potýká se s velkým smutkem. Kateřině Brožové (52) zemřela 3. listopadu maminka Jelena Koralevská (†86). Před 4 lety oplakávala taky před svátky smrt tatínka Zdeňka Brože (†83).

Herečka tak úplně osiřela. Nejvíc ji trápí, že kvůli covidu nemohla už od dubna navštěvovat maminku v domově pro postižené alzheimerem, aby tam náhodou nezavlekla nákazu. Nařízení jsou nemilosrdná a Brožová nechtěla matku ani ostatní klienty domova ohrozit.

Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci!

Video se připravuje ...

„Jsem jedináček. Mrzelo mě to, když jsem ještě byla dítě. Jedináčci nejsou rozmazlení, jak se pořád říká, naopak je na ně soustředěna pozornost a jsou na všechno sami,“ řekla herečka před časem a nyní, po smrti i druhého rodiče se její slova naplnila ještě víc. Nemá se kromě své dcery Kačenky (19) s kým podělit o žal. „Když na tom začínají být vaši rodiče hůř, musíte to pouze nosit v sobě,“ svěřila se Kateřina.

Není se pořádně o koho opřít. A právě ta doba nastala. Kateřinu mrzí, že i její Kačka zůstala jediná a bude jednou na vše sama. Přitom chtěla herečka původně rovnou tři děti. „Nebylo mi to dopřáno, osud zasáhl jinak,“ říká k tomu Brožová smutně.

Kateřina Brožová (52) v moři! Kdo jí dělá společnost při skotačení s rybičkami?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
6. 11. 2020 • 07:42

A co my s tím ? Tato informace se týká snad KB

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.