Olga Lounová vyrazila do ciziny: Covid už má za sebou, stejně to schytala!

Olga Lounová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. listopadu 2020 9:23

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani známým osobnostem, testy ji již dříve potvrdily také u Olgy Lounové. Teď už je však zpěvačka v pořádku a vyrazila do zahraničí. To možná neměla dělat...

V říjnu jsme vás informovali, že koronavirovou nákazu podle svých slov prodělala také Olga Lounová, která to zjistila až zpětně díky testům. Ty musela podstoupit kvůli pracovním povinnostem.

Teď se známá herečka a zpěvačka vydala do zahraničí, což prozradily příspěvky na jejím instagramovém profilu. „Tak jo, vejletíme. Výlet do nádhernýho parku se vydařil i s dětma a 5 dospělýma dětma,“ napsala na sociální síti.

Mezi diskutujícími se našli takoví lidé, které její cestování pobouřilo. „V době, kdy se nemá cestovat, je to bezvadný příklad pro ostatní. Když to udělá každý, můžeme to tady zabalit,“ zní jeden z komentářů.

Lounová následně lidem připomněla, že už má onemocnění covidem-19 za sebou. Fanoušci navíc pozapomněli, že se zdravotníkům přihlásila s nabídkou pomoci. Ochotná je jít i přímo na covidové oddělení.

Témata: Olga Lounová