Chtěl vydělávat na fanoušcích, kasírovat až 2500 korun za to, že jim osobnosti, s nimiž Dejdar podepsal smlouvu, nahrají zdravici. Někteří mu nápad opravdu posvětili, u jiných ale narazil, jako například u kamaráda Jiřího Lábuse (70). „Žádnou smlouvu jsem nepodepsal, rozhodně bych nepřipustil, aby mi za to lidi platili,“ byl naštvaný Lábus.

Noční šichta

Ukázalo se ale, že sliboval i hvězdy, které o jeho iniciativě neměly nejmenší tušení – z těch se nejhlasitěji ozval právě Kovy! Web spustil Dejdar 10. října a po prvním problému ho hned vymazal. Ve dvě hodiny ráno! Do projektu přitom podle svých slov nasypal spoustu peněz a už teď je prý v minusu 100 tisíc. „Na sociální sítě bylo zveřejněno mé soukromé telefonní číslo, abyste mi volali, psali, nadávali mi a ponižovali mě,” přiznala hvězda Specialistů, že má teď problémy. I tak dál tvrdí, že na tom nechtěl vydělávat. „Ty peníze nebyly pro mě! Přísahám na svou vlastní čest, že jsem nikoho nepodvedl, nic špatného jsem neudělal a tím to pro mě končí,” snažil se obhajovat.

VIDEO: Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta Bára Horáková, Lukáš Červený

Chybná verze?

To, že za úplatu nabízel i blahopřání od nejslavnějšího českého youtubera Kovyho bez jeho souhlasu, bylo prý způsobeno chybnou verzí, která „omylem" skočila do provozu. Tedy verzí i se jmény těch, které chtěl oslovit a ještě to neudělal, což má být třeba případ Jiřího Lábuse.

Odhalila ho Štíbrová, vylil si na ní vztek

Všechno prasklo, když na stránky narazila Nikol Štíbrová (34), která to rozmázla na instagramu a upozornila Kovyho, že v projektu figuruje. „V životě jsem o tý stránce neslyšel. Zdravice posílám vždycky bezplatně. Mám spoustu způsobů, jak si vydělat peníze, tohle rozhodně není jeden z nich,” komentoval to Kovář. Dejdar se do herečky z Vyprávěj za její „iniciativu" nemilosrdně pustil: „Když lidé jako například Nikola Štíbrová a jí podobná stvoření mají tu odvahu mě i ostatní skutečné osobnosti, které desítky let tvrdě pracují, veřejně zostuzovat a urážet, nemá smysl o něco se snažit,“ napsal nakrknutě.

VIDEO: Hokejová kariéra Dejdarova syna v ohrožení: Čeká na konečný ortel lékařů!

Video
Video se připravuje ...

Hokejová kariéra Dejdarova syna v ohrožení: Čeká na konečný ortel lékařů! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií