Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krásná Vicky má prý příliš velká prsa: Shání peníze na jejich zmenšení

Autor: jel - 
6. listopadu 2020
10:18

Vicky Rog (19) z anglického města Bushey má jedny z největších přírodních prsou v Británii. Kvůli nim má prý vážné potíže se zády a říká, že je to prokletí. Proto se snaží na internetu sehnat ve sbírce peníze na jejich zmenšení.

Vicky má prý kvůli svým přednostem velké zdravotní potíže, třeba se jí špatně ohýbá. Už tři roky čeká na operaci, která by její prsa zmenšila. Nyní jí však bylo sděleno, že zákrok bude proveden nejdříve za šest let. Rozhodla se proto založit si sbírku na stránce GoFundMe a získat tak peníze potřebné k operaci na soukromé klinice.

„Jsou pro mě naprostým prokletím, nevidím v tom žádné požehnání. Nemohu se pořádně předklonit, bolí mě záda, ramena. Když jsem na party, mám neustálý strach, že se mě bude někdo nevhodně dotýkat a nebo mít hloupé komentáře,“ řekla teenagerka.

Je pro ni také těžké sehnat vhodné spodní prádlo nebo plavky. Kvůli prsům nechodí ani do posilovny a přestala s běháním i hraním fotbalu. Roky jí prý ve škole říkali „prsatá Vicky“, z čehož byla velmi nešťastná. „Nosím dlouhé svetry i v létě, abych se trochu zakryla a nemusela poslouchat hloupé urážky,“ vysvětlila.

„Nosit podprsenku déle než pár hodin je pro mě hrozně bolestivé, mám také jizvy, protože mi kolem prsou praská kůže z toho, jak jsou těžká,“ popsala dívka s tím, že již vyzkoušela všechno a operace je podle ní její poslední možnost.

Zobrazit celou diskusi