Moje šťastná hvězda

Míří jejich manželství do záhuby?

Zrzka z Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová (60) má perfektně rozjetou kariéru. Jak sama tvrdí, práce ji naplňuje a vždy si u ní odpočine.

V seriálu působí už pěknou řádku let, a i když by se mohlo zdát, že už toho má plné zuby, opak je pravda. Herečka však přiznala, že i kdyby jí natáčení sebevíc nebavilo, stejně do práce chodit musí.

Jeden problém za druhým

Mezi jejími kolegy se říká, že do práce utíká před svými každodenními problémy. Se svým manželem Miroslavem Barabášem (58) nemá prý ideální manželství. Neustále za něj zřejmě musí řešit jeho
trable. Především ty finanční.

Není tajemstvím, že před pár lety kvůli manželovým dluhům málem přišli o střechu nad hlavou. Protože Štěpánová do jejich rodinného rozpočtu přispívá rozhodně většími částkami než její muž, všechno nejspíš splácí sama. To ji ale zřejmě přestalo bavit.

Pořád jen dluhy

Ani její předchozí manželství nebylo o nic lepší. Byl tam totiž stejný problém jako nyní. Štěpánová i za svého prvního manžela splatila všechny jeho finanční pohledávky. Kvůli jeho exekucím dokonce musel jít jejich milovaný byt na Vinohradech do dražby.

Bára už chtěla mít od všeho klid, vypadá to ale, že se toho ještě nějaký ten rok nedočká. I když oba zarytě tvrdí, že už je vše splaceno, nejspíš je to lež. Podle jistého anonymu mají mít pořád ještě spoustu dluhů a mají se kvůli tomu každý den hádat.

Není tedy ani trochu divu, že herečka před nějakým časem dokonce skončila v péči psychiatrů. Takový tlak by totiž vydržel asi jen málokdo.

Dojde na rozvod?

Je jasné, že je to pro herečku víc než vyčerpávající. Poslední dobou se tak začalo říkat, že se má Bára rozmýšlet nad tím, zda s manželem zůstane, nebo ho opustí. Kdoví, jak se nakonec rozhodne, určitě to ale nebude jednoduché. Možná, že by se jí ale nakonec přece jen trochu ulevilo

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden