Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Luxusní rodinná dovolená Rytmuse a Jasminy Alagič: Z rýpavých a závistivých komentářů si nic nedělají

Luxusní rodinná dovolená Rytmuse a Jasminy Alagič: Z rýpavých a závistivých komentářů si nic nedělají
Zdroj: Archiv
+ Dalších 5 fotografií
život
Rodina Vrbovských si užívá luxusní dovolenou ve slunném Turecku. Rapper Patrik "Rytmus" Vrbovský (43) společně se svou krásnou ženou Jasminou Alagič (31) a synem Sanelem (1) si dopřávají vzácné rodinné chvíle. Se svými fanoušky sdílejí své štěstí a pochlubili se mnoha krásnými fotkami, kde dělá Sanel své první životní krůčky.

Slavný manželský pár, moderátorka Jasmina Alagič a rapper Rytmus (43) jsou do sebe stále zamilovaní. Střípky momentů z jejich života oba rádi sdílí se svými fanoušky. Na svých sociálních sítích se tentokrát pochlubili krásnými fotkami z pohádkové rodinné dovolené v Turecku, kam vyrazili i se synem Sanelem.

Láska, štěstí a radost z jejich vzpomínkových fotek do rodinného albíčka přímo bijí do očí. "Když jsem si myslela, že znám štěstí a krásu života dokonale, přišel jsi Ty, moje navždy. A ukázal jsi mi, že hranice těchto pocitů neexistují," napsala Jasmina dojemně k jedné fotce se synem, který roste jako z vody.

Z uštěpačných poznámek na svou adresu si nic nedělají

U každé z fotografií se většinou objevují i nenávistné komentáře, které míří na jejich způsob bytí a bohatství, ke kterému se zaslouženě vypracovali. Krásnou rodinku to ale nerozhodí a z uštěpačných poznámek si nic nedělají.

"Jsem vděčná, že to takhle může být. Víte, jsou lidé, kteří by chtěli, abychom se cítili zle, protože žijeme, jak žijeme, možná to sami znáte i vy ve vašem okolí. Nabádají vás žít tak jako oni. Chci, abyste věděli, ať je neposloucháte. Nenechte si zkazit radost lidmi, kteří by s vámi váš život okamžitě vyměnili. Pokud jste šťastní, tak jak žijete vy sami, tak je to to nejsprávnější. Dopřejte všem, aby se jim splnily jejich sny, potom se nebudou hněvat, že vy už ty vaše sny žijete," napsala Jasmina k jednomu z příspěvků. Reagovala tak na komentáře lidí, kteří rádi rýpou do jejich rodinného života.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy