Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Free Guy a Hercule Poirot letos do kin nedorazí. Kdy to zabalí Wonder Woman?


ikona
Spooner
Croodsovifreakyfree guyhercule poirotkoronavirusmonster huntersmrt na niluwonder woman 1984
Kvůli koronaviru to balí další očekávané filmy a u Wonder Woman to je pouze otázkou času. Jaké filmy se kin letos ještě podívají?  

Ano, máme tu další várku neveselého čtení týkající se smutné pandemické situace a stále se vzdalujících premiér. Přichází totiž na řadu nevyhnutelné a studia už začínají vyklízet jindy blockbusterový a žádaný vánoční slot. Duna už to sice zabalila před několika týdny, pořád se zde však našlo několik velkých projektů, které naivně doufaly ve zlepšení situace. Jenže teď už je každému jasné, že k tomu nedojde. Nejen, že ve Spojených státech je stále zavřena více jak polovina kin, také v Evropě už dávno kinosály nejsou zavřené pouze u nás. A do multiplexů se zkrátka jen tak davy nepohrnou. A na tuto situaci nyní zareagoval Disney, respektive jeho 20th Century, jež z dat plánovaných premiér stahuje jak hvězdnou detektivku Smrt na Nilu, tak herní blbinu Free Guy s Ryanem Reynoldsem.

Oba tituly byly zatím odloženy na neurčito a nejspíš se u nich počká, jak se bude situace vyvíjet. Čím dál víc se pak samozřejmě začíná mluvit i o již xtém přesunu Wonder Woman 1984, jejíž odchod z vánočních svátků je teď prakticky nevyhnutelný a měl by se oznámit do pár týdnů. A tím nám i vánoční filmová sezóna vlastně oficiálně skončí. Jaké filmy nám tam tedy letos vlastně zbyly? Svůj prosincový slot stále okupuje videoherní Monster Hunter. Vzhledem k praktické ztrátě evropského trhu však očekávám, že i neohrožená Milla Jovovich nakonec couvne. Kdo ovšem nejspíš neuhne, jsou kousky od Universalu. Teenagerský horor Freaky s Vincem Vaughnem ve Státech poběží už za týden a druhý díl prehistorických Croodsových dorazí o Dni díkuvzdání. Může za to pak exkluzivní dohoda Univesalu, díky níž může poslat tyto novinky už během krátkého času na VOD služby. Alespoň v Universalu evidentně na kruté časy malinko vyzráli. S filmovými Vánoci se můžeme zkrátka rozloučit a asi nejen s nimi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace