Karen z Policejní akademie se obarvila na blond. Po 36 letech byste v ní fešnou kadetku hledali marně

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Kadetka Karen
Kadetka Karen

Zapsala se především jako Samantha ve známém seriálu Sex ve městě, ale málokdo si vzpomene, že byla také kadetkou, která v Policejní akademii oslňovala Mahoneyho. Jak to měla s muži Kim Cattrall v reálném životě?

Kim Cattrall je rodačkou z malého města poblíž anglického Liverpoolu. Vyrostla ale v kanadském Vancouveru, kam její rodiče i s tříměsíční dcerkou emigrovali.

Studovala střídavě v Kanadě i Británii a později nastoupila na dramatickou školu v New Yorku.

Krásná policistka ve výcviku

S kariérou začínala v kanadském divadle. Před kameru se poprvé postavila v sedmdesátých letech. Její vůbec první film se jmenoval Růžové poupě.

Více se ale zapsala až v roce 1984 díky filmu Policejní akademie. Coby krásná brunetka Karen Thompson si získala hlavního hrdinu Careyho Mahoneyho.

O rok později se objevila po boku samotného Jeana-Paula Belmonda ve filmu Bezva finta a jako na oko těhotná mu pomohla vyloupit banku.

Zdroj: Profimedia

Světová popularita přišla až s kultovním seriálem Sex ve městě v roce 1998. Samantha Jones v jejím podání je nezapomenutelná.

Ačkoliv s kolegyní S. J. Parker v seriálu jsou velmi dobré kamarádky, v reálu se moc nemusí.

Kvůli manželovi se přestěhovala do Německa

V osobním životě jí to ale s muži nešlo tak dobře jako ve filmech a seriálech. Byla třikrát vdaná, první manželství bylo anulováno a další dvě rozvedena.

S druhým manželem se dokonce na pár let přestěhovala do Frankfurtu nad Mohanem, kde se naučila plynně německy.

Děti nemá a momentálně žije s mladším partnerem Rusellem Thomasem. Letos oslavila své čtyřiašedesáté narozeniny a plastikám ani jiným úpravám neholduje. Za své vrásky se nestydí a stárne s grácií.

Autor: Karolína Stoczková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články