Dolníček hlásí nástup na střídačku! Dočasně pomůže Třebíči v nelehké situaci

Foto: Josef Prášek, hstrebic.cz

Prvoligová ikona David Dolníček se vrací na scénu. Společně s Jaroslavem Barvířem v následujících týdnech povedou Horáckou Slavii.

Třebíč hledala trenérskou výpomoc poté, co hlavní kouč Roman Mejzlík se zdravotními problémy skončil v nemocnici. „V tomto týdnu byl propuštěn z nemocniční péče do domácího ošetřování, které bude delšího charakteru," informuje Třebíč na svém webu.

K trénování se tedy zatím nevrátí. Jeho pozici proto zaujme dosavadní asistent Jaroslav Barvíř. Sami hráči si přáli, aby je vedl právě on.

„Konec září a začátek října byl emocionálně hodně vyčerpávající," popisuje Barvíř na třebíčských stránkách. „Člověk si kladl otázky, jestli to, co dělá, dává smysl. Proto je pro mě důležitá podpora, která se mi dostala od hráčů. Prostě se musíme semknout, tvrdě pracovat a jít za svým cílem."

„Moc jsem neváhal. Vím, jak je situace složitá a že klub potřeboval pomoci."

Bylo ale jasné, že Barvíř k sobě bude potřebovat pomocnou ruku. Ve hře byli tři bývalí hráči a kluboví odchovanci. Nakonec vyšla hned první volba: David Dolníček!

„Moc jsem neváhal. Vím, jak je situace složitá a že klub potřeboval pomoct," hlásí Dolníček, který se po konci úspěšné kariéry věnoval mládeži.

„Jedná se o dočasnou výpomoc," zdůrazňuje Dolníček. „Já se v žádném případě nechci vzdát práce jako hlavní trenér žákovských kategorií. Je mi jasné, že toho bude hodně, ale mám tu práci rád a rozhodně nejsem z těch, kteří nechávají práci nedokončenou.” 

Třebíč bude po dlouhé pauze poprvé trénovat v neděli. I s Jaroslavem Barvířem (na fotce dole) a Davidem Dolníčkem.

Soupiska SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři: Pavel Jekel, Jan Mičán.

Obránci: Michal Furch, Dominik Valík, Lukáš Zukal, Lukáš Chalupa, Petr Vodička, Daniel Kowalczyk, Karel Nedbal.

Útočníci: Martin Šťovíček, Lukáš Nedvídek, Michal Vodný, Matěj Psota, Ladislav Bittner, David Michálek, Radim Ferda, Matěj Kořenek, Zdeněk Vedral, Václav Krliš, Tomáš Křehlík, Jakub Čížek, Michal Kunc, Šimon Kratochvil.

Foto: Josef Prášek, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz