Syn Donny z Beverly Hills 90210 bojuje s nadváhou. Jinak je to platinový blonďák po mamince

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
Donna
Donna

Když jste syn herečky, hvězdičky reality show a milovnice plastických úprav Tori Spelling, neznamená to, že máte na růžích ustláno. Liam Aaron McDermott by mohl vyprávět.

Liam Aaron McDermott se narodil v roce 2007 a od svého narození se stal celebritou.

Chlapeček dostal druhé jméno po svém dědovi, slavném hollywoodském producentovi Aaronu Spellingovi, který stál mimo jiné i za úspěšným seriálem Beverly Hills 90210.

Právě tady zazářila Tori Spelling. Producent se ale vnuka už nedočkal. V roce 2006 zemřel.

Odmalička celebritou

Pro herečku a jejího manžela Deana McDermotta šlo o první dítě, rozhodně ale ne poslední. Liam má ještě čtyři sourozence.

Porodu se účastnila i hereččina matka Cindy, se kterou měla Tori v posledních letech špatné vztahy. Vypadá to, že právě příchod malého Liama na svět je spojil.

Liam se už od svého raného dětství stal hvězdou. Od roku 2007 se vysílala reality show Tori and Dean: Home Sweet Hollywood, která pět let sledovala rodinný život slavného páru a samozřejmě i jejich dětí.

Zdroj: Profimedia

Je možné, že právě neustálá přítomnost kamer nezanechala v Liamovi ani v jeho sourozencích nic dobrého.

Ve škole potkali šikanu

Když bylo Liamovi dvanáct let a jeho sestře Stelle o rok méně, svěřila se jejich slavná matka s nehezkou informací. Oba dva byli prý ve škole šikanování.

O šikaně promluvila i Stella, která se přiznala, že terčem šikany byla, když končila základní školu a nastupovala na střední.

Tori prohlásila, že škola nepodnikla žádné kroky k potrestání dětí. Rodiče malých šikanátorů jsou prý ve školní radě a dávají škole hodně peněz, proto nebyly podniknuté žádné kroky.

Herečka se s tím svěřila na svém Instagramu a neměla ani problém dotyčnou školu jmenovat.

Psychické problémy

Herečka se pak doznala, že její dcera měla z šikany psychické problémy a do školy nechtěla vstávat. Měla prý záchvaty paniky.

Stella pak tuto školu opustila a přešla na jinou. Velké problémy na té samé škole měl i o rok starší Liam.

Ředitel o něm tvrdil, že je líný a nemotivovaný. Podle Tori odcházel ze školy s pocitem, že je hloupý, což podle herečky není pravda.

Obě děti nakonec školu opustily, protože na ní už nemohly vydržet a ani jeden do ní nechtěl chodit.

Podle komentářů je obézní

Prý je veselý, chytrý a kreativní. Byl ale šikanovaný tak moc, že se u něj objevily bolesti hlavy a žaludku.

Bohužel to nebyly jediné útoky na děti slavné herečky. Některé komentáře na sociálních sítí třeba zmiňují postavy dětí. Podle haterů jsou děti obézní.

Na obranu svých dětí se postavila nejen slavná herečka, ale i její manžel, který napsal, že je unavený z toho, jak moc jsou lidé zlí a nepřejícní.

Lidé si podle něj myslí, že když jsou slavní, mohou si na ně ostatní dovolit útočit. Neuvědomují si, že to může být špatný dopad právě na jejich děti.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články