Panáček v reality show

Farma 12: Vladovi barva dala všechno. Zatím pouze ona

6. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

titul

Už druhý týden to na farmě vypadá ne jako na statku, ale v nějaké bláznivé kreativní dílně. Žádná fyzická práce, zábava a výsledkem je kýčovitá výzdoba nejen na zdech, ale i na tělech farmářů.

Za farmářku týdne je zvolena Anka a začínáme vidět permanentně buď ubulenou, nebo lásku rozdávající, nerozhodnou velitelku. Všechny miluje, co jí to volbou udělali? Hlavu jí zamotala i všemi milovaná Evelyn. Duel bude buď čistě ženský, nebo mužský a rovnou dvojitý! Všechny taktiky jsou v háji a Anča opět kňučí, koho vybrat za sluhy, když ona je miluje všechny.

Hra o imunitu

V párech si vyzkouší starý známý živý trakař. Malá inovace, zcela zbytečné rolničky na krku. Nejšikovnější a nejrychlejší je Sára s Erikem. Karty opět zamíchány zcela jinak, než ostatní plánovali.

sara

Za sluhy volí FT Lukáše a Evu. Joj, to bolelo. Začínají intriky, složité strategie, plány se mění každou chvilku.

Hospodář Martin a jeho směšné úlohy

1/ Kuchyni i ložnici vymalují ornamenty
2/ Video o farmářském životě
3/ Z těl si udělají omalovánky, vzájemné dotyky asi součást terapie
4/ Divadlo pro Evelyn a Martina
5/ Citadela – kozy netuší co to je, musí se naučit ji povinně využívat
Pokračovat budou i v drezuře zvířat.
Večer zavzpomínáme na mrtvé, jsou přeci Dušičky. Malování po vlastních tělech si užívá hlavně Vlado. Olizovač a úchyl v jednom. Loudí po všech, Eva se překonala, viz foto.

eva1

Volba duelantů opět odkryla charaktery. Ale na co si hrají? Jde o prachy, ne o přátelství, i když se za to schovávají. Nechápu city k Evě. Asi jim ta její pravda přímo do papuľe vyhovuje. První volí Xénie. Siamské dvojče Lukáše, ale chrání sebe a hlasuje pro něj. Sára celou dobu tvrdila, že bude volit muže a zvrat, do duelu nominuje Evu. Noro chrání Evu, proto Lukáš. O výsledku rozhodne Michal. Bude ženský duel. A další zvrat. Eva musí vybírat ne spoluhráčku, ale protihráčku. Šokuje zbytek, volí Katku. Katka si k sobě bere Xenii a Evě zbyla Monika. Anka má opět důvod ke kňourání. Sára zradila, to tvrdí obě strany.

Evě dorazil balík, když byla v duelantské chatce. I přes varování Moniky se nedokázala od chlastu odtrhnout ani ráno.

Hospodář hodnotil hodně laxně, se vším je spokojený, jídlo mu stačilo vidět, mince jim dá až večer, po divadelním představení.

Duel

Slivovice jako doping není nejlepší volba. Pozná to Eva na své formě? Zatím se jen klasicky naposledy hádá o to, jak to ne/myslela při volbě Katky. Heňo ví své, Eva má smůlu. Škoda, že po celou dobu v aréně nikdo nepromluvil o jejím popíjení. Většina fandí Katce a Xenii.

Disciplíny:
1/ Mléčná dráha
2/ Papej! Papej!
3/ Paměť
4/ Kvíz
5/ Sekání dřeva

Eva je z formy, vymlouvá se na bolavé nohy, možná spíše těžké, nebojuje naplno. Monice je jasné, že nemají moc šancí na výhru. První disciplínu prohráli, Eva měla velké problémy přejít po kladině. V druhé porušila pravidla, přidržela si chleba kolenem a byly s Monikou diskvalifikovány. Třetí hru opět vyhrály bystřejší blondýny a vrací se na farmu. Výhru 3 : 0 si přály a podařilo se.

brekot

Sára nám začala brečet za Monikou, ale nadávat může jenom sobě. Kdo ji na poslední chvíli přemluvil? Erik! A ten se zase vzteká, že město vypadává kus za kusem a vesnice má převahu. Smutní za Monikou, ale z čí hlavy a díky komu byly dámy v duelu? Je až tak naštvaný, že se odmítá zúčastnit divadelní estrády. Noro se také drží bokem, je plný emocí. Chybí mu Eva, ale zpátky by volil Moniku, protože Eva ho naštvala se slivovicí i volbou Katky.

DUEL1a

Divadlo, či spíše estráda netalentů je u konce, Martin sype Ance do zástěry padesát mincí. Evelyn při odchodu lituje, že jí kouzelník Michal nevyčaroval lepší postavu.
Máme před sebou poslední třetinu Farmy. Od pondělka nás čeká změna pravidel a nové pořádky. Rodí se klan Heňo, Erik a Lukáš, rozhodli se další duely vzít do svých rukou. Podaří se? Najde se zrádce?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 139
1
JanaH
Reagovat

Z fb: XENIA a KATARINA nevyhrali ale zhmotnené dobro menom EVA im umožnila vratiť sa späť🤣🤣🤣
Vybrala si Katu za súperku lebo jej chcela pomoct🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Karol je rozumnejši jak ona 😇

Reagovat

U Šmahela jen Monika, Vražda raději vyfičela zpátky do Itálie. Výmluvy na covid se jí hodí :D

3
89
Reagovat

Da se nejak logicky vysvetlit, jakto ze Lukas je neoholeny, kdyz vyklada o tom, ze se Xenia vratila z duelu a na duelu je oholeny? To tu dokrutku nataceli az mu zase fousy dorostly (podle me vic nez tydenni strniste)?

Reagovat

@89: Logiku nehledej, možná střihač štamprlíkoval po vzoru Evika. Ale takových momentů je tam víc.

5
Franz
Reagovat

@89: psal jsem to tu už několikrát, že tento pořad se dělá podle scénáře. A tento výstup Lukáše byl natočený před duelem (než se oholil), tak stejně byl asi dopředu natočen výstup s Norem, kdyby se vrátila Eva.
Vždyť o tom kdysi mluvila Karin z 10. řady, jak je nutil režisér opakovat scény, hádky, a točit prohlášení dopředu.
Natáčení Farmy se řídí scénářem, který ovlivňuje a mění štáb.
Dokonce si myslím, že se řekne např. Michalovi, teď budeš ten zlý a budeš tam dělat dusno. Některým divákům se to líbí a hned se Michalovi zvedne popularita. Nakonec příkladem byl z Farmy 11 Rado Lulin. Z nenáviděného farmáře se na konci pořadu stal miláček některých divaček.
Farma se točí pro diváky a soutěžící jsou zde jen amatérští herci.

6
anonym
Reagovat

@Ajda: Jak se viděla, tak to raději vzdala, no co už, ale je to škoda:-)
@89: Taky mě to překvapilo, ale už jsem smířená naprosto se vším. Pan režisér je ještě amatér, časem snad bude pečlivější. Já to zase nějak do detailů nesleduju, ale tohle bylo do očí bijící, že i já jsem se podivila takovému pracovnímu šlendriánství :-)

7
anonym
Reagovat

@Franz: Výjimečně s tebou částečně souhlasím, ale ty chlastací a ožralecké scénky jim nikdo režírovat nemusí, to jim jede jako po másle bez příkazů :-)

Michala mi zatím nikdo nezprotivil, Nora už dávno ano. Stejně jako Andulu. Ti jedou jako na drátkách, jak slyším polievočka, zvieratká, které Anča pořádně ani neviděla, sliepočky, Lukáško, Adámko, mám dojem, že je ženská infantilní.

8
JanaH
Reagovat

Mno, harém hrůzy ze tří čtvrtin zlikvidován.
Slizák Norko na pokraji nervového kolapsu už jede bomby. Nutno ještě víc si pojistit Leklou rybu a lépe zaháčkovat naivní Anku. Moc dalších možností nemá…
Vtipný pán na fb pokračuje ohledně Staré vraždy: Rozmýšlam kto bude teraz po jej odchode na farme rozdávať lasku,úsmev a rady do života.
:-DD

9
89
Reagovat

Mi se zdalo, ze pak komentoval jeste i vecerni rozhovor se Sarou po duelu neoholeny a jeho operni vystoupeni pak uz zase oholeny. Je to podezrele no :D

10
Dominik
Reagovat

Budu nejspíš v opozici, ale už i Michal mi pomalinku začíná vadit. Není to takový extrém jako jiní jedinci (Anka, Noro atd.). Nevím asi konkrétně zdůvodnit proč, ale někdy mi ty jeho výpady připadají zvláštní.

11
JanaH
Reagovat

@Dominik: ale Srdénko je zvláštní.
Takže je to tvoje vnímání v oukeji. :-) Je zvláštní od začátku plus mínus furt stejně, nerad se druží a „rodinuje“, při skupinových vynucených akcích se drží v pozadí, do taktikování se nezapojuje. Rozumuje teď jaksi víc, bo je už na něj víc vidět.
No a někdy jsou ty jeho proslovy vtipnější, někdy holt míň a některé už docela na hraně. Třeba Potěmkina točí až zbytečně, ale prostě ho nemusí, no.
Stejně, jako nesnášela Stará vražda Sáru a nikdy si neodpustila si do ní upřímně a „rovnou do papule“ kopnout.
Za mě zlatý Srdénko oproti „rovnému a svatému“ Norkovi…

12
anonym
Reagovat

@Dominik: Nebudu se rozepisovat, ale souhlasím s JanaH, on je rybář jiný a možná divný, ale není to hajzl. Že občas někoho vytočí, Vlada nejvíc, je super oživení.
Jde si za svým, kdysi řekl, že chce mít výhrou lepší život. Jestli se to podaří ví jen čert nebo v zastoupení scénář, ale je jediný, komu bych to přála. Ten zbytek jsou „zmetci“ a „bulínci“ a trapní herci. Nora nevyjímaje, a jeho „sestru“ naštěstí už výhra neohrozí:-)

13
Johana
Reagovat

@Dominik: taky tak:)
Mně na něm vadí, že u druhých vždy přesně ví, co špatně udělali a řekli, jak se blbě chovají, dokáže to patřičně zkritizovat, ale sám sebe vidí jako dokonalost samu a vlastní chybu nepřizná.

14
JanaH
Reagovat

@Johana: aha…
A to bych neřekla. Podle mě neoplývá zrovna vysokým sebevědomím, spíš naopak. A nejistotu někdy blbě maskuje, aspoň já ji u něj často vidím. ;-)

15
Franz
Reagovat

@anonym: „Výjimečně s tebou částečně souhlasím“ – tak to mám velkou radost :-)

16
Johana
Reagovat

@JanaH: ale to se nevylučuje, nízké sebevědomí se většinou kompenzuje poukazováním na chyby a nedostatky druhých.

17
Ajda
Reagovat

Můžete si přitopit, dřevo na skladě.

18
anonym
Reagovat

@Franz: Děkuju,třeba to není naposledy :-)

@Johana: Uznat vlastní chybu? A on tam někdy už vlastní chybu uznal? Se teda omlouvám, ale nějak si tohle nepamatuji. Je fakt, že přeskakuju, protože na všechno se fakt dívat nedá.

19
JanaH
Reagovat

@Johana: dobře, napíšu to jinak: rozhodně si nemyslím, že by Srdénko sám sebe viděl jako dokonalost samu. :-)
Sebeironie mu určitě nechybí. Tropí si šoufky jak z ostatních, tak ze sebe. Někdy se to špatně chápe… viz. jeho nedávná zpověď ve zpovědnici s tragickým výrazem (bylo v X-tra 48), kdy Šmahlík s Romanou absolutně nepochopili, co tím chtěl Srdénko říct. :-D

@Ajda: od včerejších cca 22.00. :-D

20
Dominik
Reagovat

Souhlasím se všemi. To že se nedruží s ostatními a je stranou, je v pohodě, proti tomu nic, měl bych to asi stejně. To že netaktikuje :D taky v pořádku. Věnuje se zvířátkám a k práci na Farmě se staví zodpovědně. S Norem nebo snad Starou Vraždou ho nesrovnávám. Ano, jsou tam „horší“ a určitě jsem tím nechtěl říct, že je to hajzl nebo zlý člověk. Znáte někdy ten pocit, kdy se vám na druhém něco nezdá, ale nedokážete racionálně, konkrétně vysvětlit co nebo proč? A zároveň máte pocit, že tomu člověku křivdíte, protože navenek nedělá nic špatného. Mám z něho jen momentálně divnej pocit, to je vše. Pardon, že se tak rozepisuju :D

21
anonym
Reagovat

@Ajda: Mám čas, už jsem viděla:-)

22
JanaH
Reagovat

@Dominik: i jen se klidně rozepisuj, kupříkladu mně to vyhovuje. :-D
Prozradím ti tajemství, ale slib, že to nikomu nevykecáš! ;-)
Mně už na každém z nich vadí něco… a není ani jeden farmár, ke kterému bych neměla aspoň jednu, třeba i malou výhradu (takový už se dlouho neobjevil). ;-) A z některých kusů mi je až skoro fyzicky špatně. :-D Většina už, naštěstí, vyfičela, ale ještě se najdou exempláře…
A bude se to zhoršovat. Ke konci se vždycky těším, že už čo skoro bude šmitec.
Ale naprosto jistě vím, že na přesrok si zase budu ubližovat.
Úchylka nějaká, asi. Zřejmě neléčitelná. :-DD

23
Dominik
Reagovat

@JanaH: Když nad tím zapřemýšlím, tak na každého bych si tam taky našel nějakou výhradu, takže je to asi ok :) Ono exempláře tam budou v drtivé většině vždycky, je to RS a slováci umí najít fakt totální exoty :D Ti „normální“ by do toho už asi z principu nešli.
Fyzické nevolnosti se nedivím :D A ne pouze z kusů, ale obecně. Je třeba postoupit na další level a tak se letos nejenom zvedají paplony, plivá se na zem v jednom kuse, ale už se i ciká do vany a grcká ;D
Jsou horší sebedestrukce ;D

24
Bejcice
Reagovat

Prosím, Michal ne. Všimli jste si někdy, jak se tváří? Těch jeho mrtvých rybích očí? Např. farmáři nastoupeni v řadě, přišel hospodář, řekl vtípek, vsici se smějí, nebo nějak se aspoň tváří, Srdenko bradicku vzhůru a neurčitý pohled, zracici samolibost a nadřazenost. Mám z něj husí kůži, jak moc je mi odpornej. Vlado, ac uchyl, tak aspoň čitelnej, stejně tak např. ubozatko Eva a papulatej Erik. Ale ten Michal, z něj mám pocit těžce porouchany osobnosti. Po třicítce pulpanic s pulvztahem, no hotovej magor, sám na sebe pyšnej. Latentní provinční sériovej vrah, s prominutím.

25
Jája
Reagovat

@Bejcice: No, je to pořád lepší pohled, než pohled Nora – hlava nakloněná k levému rameni, brada skoro na prsa a pokud se občas na vteřinu koukne zpod obočí na kameru tak mi vyskočí po celém těle předhadrový vládní exem (pro mladší ročníky „husí kůže“). Nenávist a pomstychtivost z něho nekape ale stříká. Fuj chlap, manipulant nejhoršího zrna.

26
anonym
Reagovat

@Bejcice: Nedivím se Michalovi, že se nesměje vtípkům hospodáře, já taky ne, přesto nejsem skrytá vražedkyně. Je samotář, nechlastá jako ostatní do němoty, co dostane, to sní, dokonce jim ještě přilepší, sjíždí almanach místo ufňukaných děvenek. Je jiný a tudíž podezřelý.
Takový Norko bude poklonkovat až do zblbnutí, podlízat, klidně utírat i pomočenou vanu po „sestre“, jen aby byl za chápajícího a obětavého kámoše v každé situaci. Opora farmy, jak jinak. On opak jest pravda, větší zmetek se tam nenajde. Úchylnej je víc než Vlado, ten sice slintá nad každou kozou, ale veřejně, Norko za rohem.
Jojo, jsou různé pohledy na osazenstvo dvanáctky:-)

27
Jája
Reagovat

Teda, co jsem to nad ránem zplodila za slovo? :D 25 – kaju se a do konce života budu psát už jen ekzém. :DD

28
bobina
Reagovat

@Bejcice: Myslím si, že Michal je těžce zakomplexovaný člověk, který si možná prošel i nějakou šikanou. Vytvořil si kolem sebe ochrannou hradbu, protože nikomu nevěří. Sebevědomí si zvyšuje naučenými „moudry“,
a když může, tak „kousne“. Je mi nesympatický, ale na druhé straně je mi ho spíš líto.
/ Líbilo se mi, jak tančil – má smysl pro rytmus – mohl by doučit Xeňu! /

29
bobina
Reagovat

@Jája: Konečně jsi mi objasnila, co mi při pohledu na Nora naskakuje. On je fakt „hustý“ . Brr…

30
Ajda
Reagovat

Poker face a jak říkají Slováci, šibalstvo v očích, tak vidím Srdénka já. Raději toto, než úlisného mudrlanta s lachtaní nemocí Potěmkina. Noro u mě spadl na dno po zbožném uctívání Vraždy. No a Erika nemusím od jeho prvního otevření pusy na Farmě. Byla bych vděčná, kdyby vždy jeho raplování otitulkovali. Všechny milující Anka se dostává do role stárnoucího diblíka, Katka mouchy…. , Xenie jednoduchost maskuje smíchem, který mi leze na nervy stejně jako její šišlání na zvířata. Aspoň se na ni hezky kouká. No a Lukáš, ten zklamal, od Chalúpky slizký had. Sára bez Erika se mi líbila, škodí jí víc, než holka chápe a věřím, že ji potopí, když půjde o jeho prdel. Heňo, škoda písmenek. Letos mi bude úplně jedno, kdo vyhraje. Muset říct jedno jméno, pořád je to Michal. Jak to máte vy?

31
Ajda
Reagovat

Michal je „herec“ ze slovenské slátaniny Rodinné prípady :D

https://fb.watch/1DlacgDl6d/

32
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Dobrý detektive!😁 Něco to vypovídá. Může být dosazený s určitým záměrem za honorář a bez možnosti vyhrát. Kdo ví. Taky i z důvodu, že zná zákulisí ,se může tvářit otráveně při divadélku Martina…. Pro mne občas zbytečně vytáčí Vláda,ale kdo ví,zda to nemá za úkol…. Uvidíme, co přinesou další díly….

33
JanaH
Reagovat

:-DD
Toto proběhlo fejsbůkem už kdysi na začátku.
Ale není to Srdénko. ;-)

34
Jája
Reagovat

@Ajda: Ať koukám jak koukám, Srdénko to není. Takové zapadlé očička Srdénko nemá.

35
JanaH
Reagovat

Největší slizák a falešný had je pro mě Norko.
Ten se cíleně od začátku obklopil nejslabšími kusy, harémem hrůzy, aby měl vůbec šanci se s jejich podporou posunout.

36
Ajda
Reagovat

Já bych tipla, že je. O pár kilo těžší a šest let mladší. Psalo se o tom už dávno, ale to ještě Farma sotva začínala. Teď mažu uložené blbosti k Farmě a našla jsem ho. Ale nehádám se :D

37
anonym
Reagovat

Michal to pěkne tady schytává, už aby taky něco pořádného vyvedl a zařadil se mezi ostatní :-D

38
Jája
Reagovat

@anonym: Naštěstí není stádový kus. :D To by se hodilo Norovi, leze mu do píhele vrchem spodem, ale ouha …

39
JanaH
Reagovat

To je Srdénko leda tak po plastice nosu, uší, a čelisti dohromady. :-D
To mu ty Rodinné prípady ve dvaadvaceti musely vydělat slušný balík…
Což o to, já bych mu ty prachy přála už tehdá. ;-)

40
JanaH
Reagovat

@Jája: to víš, je nutno sofort založit nový harém… :-DD

41
Franz
Reagovat

Každý to bude mít s oblibou a nesnášením jinak. Já osobně nemůžu přijít na chuť tomu ušušlanému Erikovi. Jeden den si hraje na největšího machra, který si myslí, že on je jediný vítěz, druhý den si sype popel na hlavu a je pokakaný. On se vlastně s nikým nesnáší a Sáru jen zneužívá. Evelyn to v pátek řekla správně, že doteď nepochopil myšlenku Farmy a pořád má nějaké předsudky.

42
JanaH
Reagovat

@Franz: už kdysi jsem se o raplovi Erikovi vyjádřila, že je to malý potkan. Zatím mne nepřesvědčil o opaku.
Ale na nervíky farmárů brnká s přehledem a Borisové mu jdou na ruku dobre, dobre, dobre, dobre.

43
anonym
Reagovat

@Jája: Je jiný a proto se z něj dělá to nejhorší a dokonce se i vidí do jeho dětství :-)

@Franz: Erikovi moc nerozumím, jeho mluva je kapku nejasná, naštěstí, ušušlaná :-) Už se trochu vyhrabal z fňukání, ale jen co mu zase poteče do bot tak to začne. V každém případě je dovede všechny pěkně vytočit. Sára za každou cenu potřebovala někoho urvat a nikdo jiný se už nenašel.

44
anonym
Reagovat

@Ajda: Michal to nebude, anebo ho někdo daboval:-) A že by omládl si taky nemyslím. Jistá podoba tam sice je, ale stejně tak jsem našla v RP herce, jakoby mu z oka striptér vypadl :-)

45
Bejčice
Reagovat

@Ajda: Ale vždyť TO NENÍ ON!
Já teprva minulý týden zjistila, že Xenie byla v Miss Slovensko 2018. Je to i na jůťubu :) Ale to vy tady už určo dávno víte :)

46
Bejčice
Reagovat

@bobina: Naprostej souhlas, se vším. Též mám ten pocit. Přesto při jeho moudrech, ač obranným mechanismu, se mi otvírá pomyslná kudla v kapse. Ona stačí náhledovka u tohohle článku, viz výše… Všichni dělaj jedno, Srdénko bojkot. On musí být jiný, za každou cenu, věřím, že si vytvořil svoji ochrannou bublinu, ale třeba při týhle fotce to bylo upe zbytečný. Nic proti, že je někdo jinej, samotář, „magor“ atd. viz minulá řada Gabo, vítěz farmy, s ním jsem nejmenší problém neměla. Ale v přítomnosti Michala bych se té pomyslné kudly v zádech bála imrvére. A asi nejen tý pomyslný… latentní všehoschop. Necita a nelida. Neschopa dát lásku, kór ji umět přijmout… Tak Srdénka vidím, s veškerou úctou a prominutím, já.

48
JanaH
Reagovat

Mazec! :-DD

49
Bejčice
Reagovat

Jája: No, Norko taky kvalitní matro… Obklopit se hnedka zkraje panoptikem… No nevybral si dobře, chlapec, k jeho smůle a mé spokojenosti, jsou všechny jeho „Šeherezády“ venku. Nebo spíš doma. Nejspíš vykoulený na gauči, pěstujíc si své sádele. V čele s vrchní Indiánkou Upřímností čistou, která je asi ráda, že ji v tý italský dědinke nikdo nepozná, bo ani čuňu na Slovensko se jí vystrčit nechtělo. S odkazem na kovid, jistě. Tsss :D

anonym: To byl jen jeden z mnoha příkladů. Z Miša mám prostě pocit, že kdyby šli všichni doleva, tak on půjde stůj co stůj doprava. Viz náhledovka u tohodle článku… Za každou cenu proti proudu, s hlavou vztyčenou k nebesům, trousíc z kapes naučený moudra. Neprožitý. Noro, to je též samostatná kapitola, o tom žádná :)

Je tu vůbec někdo, kdo ještě nepozbyl veškerý sympatie k Andule a Lukášoj??? Za mě jsou pořád oni dva jedničky, z této nabídky…

50
dejna
Reagovat

@Ajda: Myslím, že to není ten herec. Nemá v koutku pravého oka tu jizvu.
A jestli má vyhrát, musel by v duelu skutečně bojovat.@Franz: Tak myšlenku Farmy jsem doteď nepochopila ani já! :DD A nebo pochopila tak, že celé je to vymyšleno jen proto, aby to jako nějakou myšlenku mělo. :D

51
anonym
Reagovat

@Bejčice: Všichni doleva, Michal doprava. Co se týká farmy, dělá moc dobře. Jak to má v reálu netuším a je mi to vcelku jedno, na farmě si vybral tu lepší cestu. Ještě se uvidí, co vyvede:-)

Jo Lukášoj, tak toho od chaloupky už nemusím, neví, čí je a ještě se za to stydí a hraje tyátr. Jednou doleva, pak doprava, ten to uhraje na všechny strany, na chlapa, na babu, to je jinačí frája a opatrný, aby něco nezmastil :-) K nějaké príííma taktice by ho přemluvila i Malina. Anča se svou polievočkou z ničoho, koláčikmi, kravičkami a podobným žvatláním je roztomiloučká, pokud se víc nezpachtuje s Norkom tak snad na nikoho ani ten podrázeček nevymyslí.
Slováci mají na lidi čuch, tentokrát je to fakt super výběr:-)

52
dejna
Reagovat

Jsem si pročetla vaše komenty a jde mi z nich hlava kolem.
Protože buď jedou podle scénáře a potom jsme tu všichni vedle…a nebo ne, ale soudíme je podle „hereckého“ výkonu a nevidíme, jací jsou.
Nebo jsou tam za sebe, každý z nich zvolil více či méně nějakou taktiku a jede podle ní.
Nejhorší variantou je, že něco hrají, něco ne. Protože potom můžu podlé jednání svého fanouška brát jak scénář borisů stejně jako férové jednání antifanouška…a to se mi ale sakra nechce!

Ajde, upřesňuji: Michal nemá tu jizvu, kterou má ten herec. :D

53
dejna
Reagovat

Ke kauze Srdénko: dost souhlasím s tím, že má v sobě nějaký mindrák…ale kdo ho nemá že? :D
Podle mě je hodně složitý a komplikovaný, pere se v něm několik „vlků“ a v konkrétních situacích vyhrává ten, kterého právě krmí. J
Já v něm cítím ješitnost, pokoru, smysl pro humor, pocit vyděděnosti, strach ze ztrapnění se, odpor k lidem, které nedokáže přehádat, laskavost, touho po přátelství a lásce, touhu po samotě, atd., atd.
Nemyslím, že moudra má naučená – spíš vyčtená, ale i pochopená, protože je mudrlant, který rád a hodně přemýšlí.
Asi (určitě) bych se s ním mohla přátelit, ale žít s ním asi ne.

54
Bejcice
Reagovat

@anonym: :DDD k nějaký priima taktice by ho ptemluvila i Malina :D Jinak on se, pravda, možná trošku hledá. A nebo mu na pohlaví nesejde, a jde mu o čistotu duše :) Ale to mě je upe sumak, za mě sympos, i Andula. Jinak ale slušnej vzorek, všichni pacosi letošního hospice :D Souhlas :)

55
dejna
Reagovat

@Bejčice: Nevadí mi ani Lukáš, ani Anka.
Lukáš asi nemusí konflikty, potřebuje být se všemi zadobře – takový skoro sluníčkář. Jeho scénku s Máriem a scénky s Xenkou doteď nechápu.
Anka mi připadá hodná, laskavá, ale ve své dobrotě často slepá a tím nevědomky i nefér, víc se mi líbí, když mluví jen málo a nebo mlčí.

Mně už tam teď asi nikdo nějak zvlášť nevadí.
Pokud jde o výhru (když si je tak seřadím vedle sebe), dopřála bych ji Srdénkovi – myslím, že tomu by nejvíc pomohla.

56
anonym
Reagovat

@Bejcice: Možná se hledá, ale je mu skoro 30, aby se dohledal do důchodu. Hlavně, aby se za to hledání a dohledání sama sebe nestyděl. Na Mária se vrhl jako kočka na myš, na Xénii ani omylem, tam je to slušný tyátr. U toho bych nic upřímného nehledala :-D vždyť on snad ani jednou neodpověděl na rovinu, vždycky to bere oklikou a nakonec řekne jedno velké….. :-) Je pravda, že se na něj dá dívat, jsou tam horší xichty, s tím souhlas:-)

57
anonym
Reagovat

@dejna: Sluníčkář:-) nepříjemně mě zamrazilo v zádech. Ti jsou nejhorší, nikdy jeden neví, co zase, slušně řečenou, pokazí.

58
Wally
Reagovat

U Michala to vypadá na nějaké trauma z dětství, kdy byl šikanován kvůli svému původu. Proto se teď pořád naváží do Vlada a uráží ho. Bere ho jako podřadného, což mi dost vadí. On taky žádný myslitel není. Z Lukáše by byl dobrý prodejce šmejdů. Vše obejde, okecá, polichotí. Sára je v strašném vleku od Erika, kdyby byla sama za sebe asi by byla úplně jiná. Chtělo by to rychlé vypadnutí psychopata Erika, aby se ukázala. Noro mi na rozdíl od vás všech nijak nevadí, za to mi dost vadí Katka, Xenia a Andula.

59
Bejčice
Reagovat

To je fakt pérdel tuma. Co člověk, to názor :) škoda, že tu teď nemůžu s vámi pobejt… :( tak zas v noci naschle. Valim. Bylo mi potěšením.

60
JanaH
Reagovat

@dejna: dodala bych ještě, že chce být brán vážně. Přitom sám máloco vážně myslí a většinou si dělá pr.el, což dost lidí nechápe. A nechce si zadat.
@dejna: jj, sluníčkář. To mě napadlo už dávno… bohužel v našich končinách má tento přívlastek dost pejorativní význam, ale z Lukyho jej nemám, ba naopak. :-D
Anka je hodně naivní a chvilkama až infantilní. To jejuí slzení v každé situaci mi už cuká nervem.

61
JanaH
Reagovat

Ten fejzbůk je čím dál zábavnější! :-D
Některé komenty od určitých kousků pod posledními dvěma posty fakt stojí za to. Díky. ;-)

62
dejna
Reagovat

@JanaH: Jo, a chce být brán vážně a nechce si zadat. Já osobně jeho humor moc nechápu – někdy mi připadá násilný, jindy nerozumím.
K Lukášovi jsem napsala SKORO sluníčkář – jevil se mi tak zpočátku navenek – samé dobro a srdce, ale Lukáš není žádný infantilní láskař, na to je dost inteligentní.
Šmarjá, na téma Proč má slovo sluníčkář v Česku pejorativní význam, bych snad mohla psát diplomku. Ale tady by to už bylo OT. :D
Ještě mě u duelu zaujala Evina rada „řiďte se srdcem“ – čí to bylo původně know-how, Srdénkovo nebo Lukášovo? Dnes to na farmě radí už každý…dokud mu teda někdo nešlápne na kuří oko. ;D

63
dejna
Reagovat

@JanaH: 61
Můžeš mi se hodit nějaký odkaz na Farmu na fb? Já se na ni nemůžu dostat, dává mi to všelijaké možnosti, jen ne Farmu.
Dík.

64
dejna
Reagovat

@dejna:
Beru zpět, už jsem tam. :))

65
anonym
Reagovat

@dejna: Na farmě celkově letí „řídím se srdcem“. Proto fandím těm, kteří tohle nepindají. Všichni tam lezli za penězi, Michal se vyjádřil, že se chce mít líp, jde za výhrou, což si myslím, se mu nepodaří, jsou tam větší hráči se srdíííšššškama. Jsem zvědavá na sluhy, tipnu si Michala a Sáru, ale třeba se hodně pletu, jako často :-)
Teprve teď mě to začíná víc bavit.

66
JanaH
Reagovat

@dejna: u Srdénka mě mrzí, že je ve při s Potěmkinem. Pro mě letošní nejlepší hláškaři. :-)
S Lukym s tebou souhlasím, proto píšu, že tamto zprofanované slovo u něj nevnímám vůbec pejorativně, jak je často českým úzusem.
Které ale naopak velmi rádi nadužívají milovníci hoaxů a čtenáři skvostů typu PL. Když jim schází argument, mrsknou po tobě právě pravdoláskařem, demo/opo/mediální žumpou, lepšolidem apod. My jim doma říkáme Zemandrtálci a Babišovky (bestinkóvid). ;-)
No nic, to bylo jen tak na okraj na dovysvětlení pojmů a dojmů.
Know-how bylo prapůvodně Máriovo a nakazil tím kde koho, v první řadě harém hrůzy včetně šiditele. :-)
Chystaná změna pravidel není nijak zásadní. Hyn sa hukáže, na jak moc hliněných nohách stojí ty farmářské neustále se přelévající koalice a jestli se rozmočí při prvním mrholení nebo jsou pevnější a zhroutí se až v okamžiku, když jim začne hořet koudel u pr.ele.:-D

67
Lady XL
Reagovat

Tak už i já jsem si všimla, jak sřihači mixují se záběry a dávají tam budoucí/přítomné/minulé záběry…, kdo se v tom má pak vyznat. Jednu chvíli jsem si myslela, že jsem vynechala nějakou soutěž, když na začátku dnes mluvili o imunitě určité osoby… a co s ní udělá atd. A ejhle, ona ta soutěž je až na konci dnešního dílu…. Ach jo.
Tak mám dojem u Michala a Potěmkina, že tam jde možná o větší averzi, kterou ani nevíme podrobně, protože nám to neukázali. On totiž Potěmkin je zřejmě studovaný (myslím tím VŠ) a podle všeho se tím asi občas ohání a to zejména vůči Michalovi. Soudím tak podle jednoho monologu v dnešním díle…
Jinak mne víc a víc vytáčí jak Noro, tak Katka i Anka. Xénia začíná být taková nijaká a vlastně ji nevidím nic moc dělat. Anka samé srdénko ale u zvířátek vidět není… Je to tam samá faleš, všichni šli pro peníze a tak je chci vidět, jak se budou chovat, až jim vypadnou Sára, Erik, Michal a Vlado a budou muset sáhnout mezi sebe. To budou ronit krokodýlí slzy a říkat – bozkávam ťa, lúbim ťa, ale mazej do duelu a vypadni…. Sára udělala dobře, že volila ženský duel a zbavila se dvou soupeřek, navíc nenáviděné Evy, která jí dělala z Farmy peklo od prvních dní.

68
JanaH
Reagovat

@Lady XL: taky bych řekla, že jádro pudla ve sporu mezi Srdénkem a Potěmkinem bude v něčem podobném.
Několik farmárů se víckrát zmínilo, že jeho príhovory bývají i desetiminutové. A to musí být na šišku. :-)

69
anonym
Reagovat

@Lady XL: Vlado, kterému se zde říká Potěmkin, má středoškolské vzdělání, což vcelku odpovídá:-) Blbej není, ale …i když i studovaný trouba může být, naštěstí Vlado je v normě :-D Za studovaného hlupáčka beru Lukáška, ten neví, čí je a jen mrkotá hlouposti, aby nemusel říct na tvrdo svůj názor, to je tedy fakt případ :-D Ten mladík má z něčeho lufty, ani dopis nepřečetl, ale jeho věc.

70
JanaH
Reagovat

Haha.
Potěmkin uvádí blíže nespecifikovanou SŠ, Srdénko výuční list s maturitou, obor elektromechanik.
V tom případku je na tom tedy imho Srdénko líp. :-D

71
Dominik
Reagovat

To si myslím od začátku, že „hraj srdcom“ je největší blábol této Farmy. Ale tak holt Mário, co bychom chtěli.
Já nedovedu pochopit, co ten Noro na té Evě měl. Nejenom že byla hloupá a zlá, ale i jako herní spojenec úplně k ničemu. Rozhodně mi nepřišla jako někdo, kdo by potřeboval ochraňovat. Přitom měl našlápnuto podle mě docela dobře.

72
anonym
Reagovat

@Dominik: Kozy? Anebo uklízet čúrance, třeba na to má úchylku.-) Už mlčím.
On, takový velký spravedlivý a chrání ožralou Evku s pocikanýma gaťama?
V poslední fázi keců řekl, že chce nazpět Moniku.
Jeho ctitelka a opora chcípla, tak se obrátil na druhou stranu.
Ten Norko mi tedy hodně vadí, ale asi se ho hned tak nikdo nezbaví, je to jako štěnice.

73
JanaH
Reagovat

@Dominik: právě proto, že byla herně k ničemu. Stejně jako Leklá ryba, Mário a Beba. Šlo mu o počty. Proč asi v té své partě hic neměl jediného chlapa (Mário se nepočítá)? Ty ochranářské medové plky jsou zástěrka…
Srdénka správně vyhodnotil jako individualistu, Luky držel od začátku s Heňem, Sáru nesnášela Vražda.

74
Sofa
Reagovat

@Ajda: Michal mluví přesně tou zahoractinou jako Heriban v Hornej Dolnej

75
Veronika
Reagovat

@Sofa
Dovolím si poopraviť :-)
Heriban je z Trnavy a v Hornej Dolnej „vypráva čisto po trnafsky“ ;-)
Michal je z okolia Nového Mesta nad Váhom, nie je to čistá záhoračtina, skôr nárečie z Kopaníc, oblasť Myjavy ;-)
Ale istá podoba tam je, to uznávam :-)

76
dejna
Reagovat

Mno, tak to jsem opravdu zvědavá, koho si náš velký taktik Noro zvolí za sluhy. :D

77
anonym
Reagovat

@dejna: Nemyslím si, že by překvapil, na to jeho myšlenkové pochody nestačí :-)

78
Johana
Reagovat

Jsem moc ráda, že imunitu vyhrála Sára, ten Norův kyselý ksicht stál za to:))
Nechápu, jak se může dospělý chlap takhle schovávat pod ženské sukně, i když jde o taktiku. On má ty lichotky nacvičené, zkouší je použít kde se dá a hloupé Kačeně to nedochází, že ji vlastně zneužívá…vraj, keby som bol mladší…:-DD

79
Lady XL
Reagovat

@Johana: Ještě lepší by bylo, kdyby ji vyhrál Erik, to by ho tuplem porazilo!! Sice by dal Sáru za služku, aby ji dostal pryč, ale ženské by ho sežraly zaživa, že je chce ohrozit :-D. Zvláště jeho milované Katka s Ankou….
Zajímalo by mne, zda by mohla nastat situace, že by Noro dal mince Sáře (je jedno kolik, ale už jen aby nějaké dal), ostatní by taky dali možná nějakou minci a Erik by neměl nic. Pak by teprve dostala Sára možnost dát imunitu a tak by ji dala Erikovi. Co teď, když ona by měla zároveň víc mincí než Erik? Já vím, je to blbost, ale představte si, že by se to takhle stalo a Borisové – ústy Evy – by rozhodli, že Noro/nebo ostatní musí vybrat prvního duelanta mezi ostatními! To by byl poprask, to by bylo lidí na koronárce :-D. No a po dnešním díle mne tedy neskutečně irituje už ale úplně Anka s Katkou. A Katka je jak ocásek za Norem a pěkný žalobníček.

80
anonym
Reagovat

Jsem zvědavá na mince. Norko nějaký myslitel není, tak jak se ukáže. Aby to nepodělal :-)

81
Maja
Reagovat

…..prosím vás, lidi, co to znamená HRÁT SRDCOM ? Určitě tam o tom byla řeč a já jsem to nepostřehla.( Jestli jsou i jiné možnosti, jak se dopracovat k výhře , tak to mi uniklo/ moje chyba/).

82
Wally
Reagovat

@Maja: Taky nechápu. Asi jedno z mott letošní Farmy. Druhé je nastavování zrcadla.
Noro má jediný cíl. Zbavit se Erika, jakýmkoliv způsobem. Jestli obětuje Xenii mu je jedno. Teď bude důležité, kdy se bude moc imunita předat,v jaké fázi volby duelanta.

83
Jája
Reagovat

@Wally: Mám nejasný dojem, že před hodnocením sluhů FT. Pokud ovšem borisové … :D

84
Johana
Reagovat

@Maja: hrát srdcem bych ještě jakž-takž chápala, jde hrát i rozumem, teda nekompromisně, bez ohledu na vztahy jít tvrdě za výhrou.
Z čeho už mám kopřivku je tolikrát omletá fráze ,,zostaň taký/á aký/á si“. Jak kdyby se tam po odchodu pisatele listu měl dotyčný potřebu za každou cenu převtělit, nebo změnit skupenství.

85
JanaH
Reagovat

@Johana: ne, že bych nepřivítala, kdyby k tomu obrazně došlo a někdo vyfičel jak smrad… :-))

86
Johana
Reagovat

@JanaH: minimálně dva tipy bych taky měla:))

87
Maja
Reagovat

@Johana. Do sbírky perel patří ještě : Ty to dáš a máš na to. ( což se říká téměř všem zůstávajícím, takže vlastně nevím, kdo to dá a kdo na to má)

88
JanaH
Reagovat

@Johana: :-D
Já se toho nebojím: Norek a Leklá ryba, pro začátek. :-DD

89
JanaH
Reagovat

@Maja: toto s oblibou říkávají ti, komu z Duelu nejvíc lepí. ;-)

90
Maja
Reagovat

@Johana. Ale stejně jsem z toho nepochopila, jak se hraje srdcem. Teoreticky vím. Ale PRAKTICKY. Možná to je moment, kdy Anča slzela při duelu, že by raději stála na místě duelantek. (Tak moc je má ráda). Škoda, že na to Evelyn nepřistoupila.

91
Fixa
Reagovat

@Maja: Byla Anna někdy v duelu?

92
anonym
Reagovat

@Fixa: Nebyla, jednou byla nominovaná, ale nakonec se tomu vyhnula.

93
Johana
Reagovat

@JanaH: čteš mi myšlenky, ale u této sestavy není ani potřeba mít telepatické schopnosti:)

@Maja: nic si z toho nedělej, jak v praxi hrát srdcem neví nikdo, akorát se z toho stala farmářská mantra, tak to v listech na rozlučku používají…co tam taky furt psát, když se právě rozplynula vidina eurohromádky.

94
Maja
Reagovat

@Johana. No můžou tam psát : “ Všechny vás miluju a uvidíme se venku“ ( aha, to už tam vlastně píšou)

95
Lady XL
Reagovat

Asi nic neprozradím, že dnešní díl je … o ničem. Ale asi jako většina středečních dílů. Jen se mi v tomto díle líbil docela Potěmkin. A musím říct, že jim čím dál tím méně rozumím… Tedy nejen herně, ale jejich rozhovory. Drmolení, šušlání… a já pochytávám každé třetí, páté slovo…

96
Dominik
Reagovat

Komentář z FB: „ja mám podozrenie že tie úlohy vymýšla ta Rúra s predošlej farmy čo robí teraz tam dezinfekciu a odbornú poradkyňu a kontoluje predkožku na rannom kakavku producentovi , to je čisto jej rukopis“

:D :D :D

97
horalka
Reagovat

@Lady XL: Já už nevím, které dny jsou o „něčem“. Já rychle zkouknu a pak se nemůžu dočkat Farmy extra, a hlavně Citrona.. Se Šmahelem jsou jedineční a já se tu válím smíchy. Měla bych vylepšení, — jejich komentáře v přímém přenosu. Ti dva mě smiřují s tím, že je každá Farma jen a jen horší..

98
Lady XL
Reagovat

@horalka: Tak já beru za „lepší“ díly, kdy se aspoň volí třeba FT, sluhové či pak duelanti + duel. Protože ten díl aspoň něčím má snahu gradovat… Jo já vím, stejně to je o ničem, ale tedy ten dnešek, fakt nee. Krom tedy pár hlášek – třeba od Heňa, Vlada. O Erikovi nevím, co si myslet, Občas se chová buď, jak když má absťák, pak zase má v sobě dávku, tak je jakžtakž… Vlastně mu občas držím palce ale jen z toho důvodu, že jako obvykle vždy chvíli držím palce tomu jedinci proti všem… Ale u něj to je tedy se sebezapřením…., protože ho fakt chvílemi naprosto nechápu (a to nemluvím o tom, že mu nerozumím ani slovo…). Když tak někdy nad tím uvažuji (ale fakt malinko :-D), tak se snad občas chová jak navedený od Borisů, aby to tam rozeštval, aby se něco dělo. Protože co si budeme povídat, když se slepičinec sleze kolem Nora, tak to tam jen kdáká a kdáká.

99
babi
Reagovat

Tak já Erikovi přece jen něco rozumím – dobre dobre dobre!

100
Wally
Reagovat

Překlad na FB nemá chybu. :D))))
Farmár týždňa dal za sluhov Erika a Sáru,ktorá má imunitu,Hospodár zadal úlohy týždňa: 1.Postaviť údiareň,2.Upiecť rekordnú placku,3.Podľa receptu urobiť 200 vianočných oblátok,4.Predviesť 3 prasiatka, že prejdú po lavičke,5.Pripraviť sa na súťaž krásy oboch pohlaví…..🙂
Farmář týdne dal Erice a Sáře sluhy, které mají imunitu, ekonomika zadala úkoly týdne: 1. Postavit kuřáka, 2. Upečte rekordní palačinku, 3. Podle receptu udělejte 200 Vánoční oplatky, 4. Show 3 selátka chodící po lavičce, 5. Připravte se na soutěž krásy obou pohlaví….

101
Lady XL
Reagovat

No volba bez překvápka, to je dopředu jasné a i další volba… A fakt nevím, koho vrátit. Asi někoho, kdo by Norovi trochu zkazil pobyt ne? Už mi šíleně leze na nervy spolu se svým slepičincem. Z holek to nakonec u mne zatím vyhrává Sára, protože netáhne s ostatními. Ale je to takové vlažné fanouškovství, protože to letošní složení? Ach jo. Andula s těmi sluníčkovskými přeslazenými řečičkami se nakonec probojuje do finále, protože si ji nikdo nechce vzít s sebou – kdo by jim vařil? Hezky si to zařídila a Sáru nechtěla vůbec pustit k vaření na začátku sluhovství, přitom vaří jídla stejná furt dokola…., jenže to by Andula musela jít ven pracovat, takhle sotva dojde jen pro vajíčka ke sliepočkám, pokecá se sestřičkami, zjistí, že nemají vodičku, holčičky naše a už šupky dupky se to musí oznámit…. a hlavně aby se vědělo, že ona jim tím zachránila život…
Můj fanda zase začíná být (aspoň částečně) Vlado, který se drží stranou a občas trefně glosuje. Michal už mi taky vypadává z oka :-), je fakt samorost….

102
Franz
Reagovat

Toto je tak strašně nudná Farma, že se mně ji nechce ani komentovat.
Nuda přes týden a skoro nuda i při duelu. Mně by snad nejvíce pobavil duel Voloďa a Mišelin. Oba rozumbradové, kteří se dovedou navzájem urazit a hodně vytočit. To by byl aspoň trochu adrenalin a možná by tekla i krev. Nejsem zlomyslný, ale ostatní duely jsou jen takový makový odvar pro oblbnutí diváků.

103
Gata
Reagovat

Ahojte, len pre info, v tých Rodinných prípadoch to nie je Michal, je to herec Vlado Čema :D

105
JanaH
Reagovat

Ááách jo! :-D
Mohl by někdo vylovit moji 105-ku z hlubin sklepení?
Díky vřelé.

106
JanaH
Reagovat

Tak nevim…
Podle mě se v posledních dílech naopak odehrálo několik událostí, důležitých pro další vývoj. ;-)

107
Dominik
Reagovat

Hyperpracovitá hospodyňka a ředitelka kuchyně Andula už by mohla vyfičet. Ať si vezme to koště, se kterým 10x denně zametá a odletí.

108
JanaH
Reagovat

@Dominik: to hned tak nejspíš nebude.
Tipuju, že se vyřadí sama až v eliminacích…

109
Dominik
Reagovat

@JanaH: Vím, že to tak nebude. To bylo pouze moje skromné, nerealistické přání :)

110
JanaH
Reagovat

Zkouška rozhlasu… :-D

111
JanaH
Reagovat

Zajímavé věci se dějí… :-D
Šotek, či? :-DD

No, budeš muset, Dominiku, na odpověď posečkat. :-DDD

112
anonym
Reagovat

@Gata: Tak že je to někdo jiný než Michal mi bylo vcelku jasný, ale stejně toho herce neznám, díky za info :-)

113
anonym
Reagovat

Vyběhnu z duelu, ať se servou, ale Xfarma konečně mnou čekaná scénka Evelýn a husy , Já je taky nesnáším,:-) Jinak pohoda, klasika, duel jasný, víceméně i vítěz jasný, docela super seriálek :-)
Nora a Anču bych strčila do jednoho pytle a ať si uvaří svoji polievočku, Noro je neskutečný zm…rd:-) Jak ho vidím, tak bych ho liskala zprava zleva, omluva, kdo to má jinak a má ho rád, mi se z něho dělá zle.

114
Fixa
Reagovat

Jestli v Srbsku žijí takový lidé jako je Noro nelze se divit, že v bývalé Jugoslávii byly nebo možná ještě jsou nepokoje. Noro nehraje, Noro nenávidí. Nejsem obdivovatel Erika, ale nenávist Nora nejsem schopna překousnout.

115
JanaH
Reagovat

@Fixa: on je Norko Slovák, pokud se nepletu.
Mně o něm spíš něco vypovídá to, že je bývalý lampasák a současný taxikář.

116
Johana
Reagovat

@anonym: navazuji…je tady vůbec někdo, kdo má Nora rád, nebo ho aspoň toleruje?
Za mě příšerně nudný a zároveň v té své předstírané blahosklonnosti hrozně nebezpečný…maska krvavé Mary byla výstižnější, než se zdálo.
Do toho pytle bych přihodila ještě Kačenu a nějakého hada:)

117
Fixa
Reagovat

@JanaH: Noro sám v jednom díle přiznal, že žije
na Balkáně, navíc je u jeho jména uveden údaj odkud je.

118
JanaH
Reagovat

@Fixa: jen říkám, že Norko je Srb asi tak, jako je Vražda Talijánka nebo Monika Řekyně. ;-)

119
anonym
Reagovat

@Johana: Pro mě šmejd, neskutečný hajzlík, jen tiše doufám, že taky spadne na hubu, ještě bych mu přidala kvietočku polievočku Anku, ta sice šmejd není, ale jinak je blbá jako suchá tráva a taky proplouvá. S Norkem ideální dvoječka do kuchyňky.

120
anonym
Reagovat

@Fixa: Je snad jedno, kde žije, může být rád, že se dostal do slovenské RS a nechovat se jako prase, ty jeho inteligentní žvásty a grimasy jsou nedívatelné a neposlouchatelné, ale stejně si ho ráda vyslechnu :-D

121
JanaH
Reagovat

On je sice Norek křivý jak turecká šavle, ale dávat mu vinu za nepokoje na Balkáně bych si netroufla. :-)))

122
anonym
Reagovat

Všimli jste si, kolik much jim lozí po žrádle? Oni je tím válečkem snad i zpracují.

123
Fixa
Reagovat

@JanaH: Máš pravdu, myslím si, ale jista si nejsem, že Noro je slovenské národnosti, Eva nevím, ale Monika je určitě národnosti řecké. Musíme připustit, že v minulosti tu bylo Rakousko-Uhersko a tak do dnešního dne mohou být jak Češi tak Slováci roztroušeni jak v Itálii tak na Balkáně a nejen tam. Monika se asi narodila na Slovensku, tipuji, že prarodiče sem přišli v 50 letech minulého století po revoluci v Řecku.
To, že je Noro křivý jak turecká šavle je výstižné.

124
Lady XL
Reagovat

@anonym: Já úplně viděla,jak tím válečkem přitlačí ty mouchy do těsta! Mohli by je pak vydávat za rozinky 😁. Oni je už ani neodhání… já bych šílela.

125
Ajda
Reagovat

Vizitka Norberta:
Žije s rodinou na srbské vesnici, ale za prací jezdí na Slovensko – taxikář. Tam je vždy několik měsíců, rodina si zvykla a drží mu palce. Za výhru by si pořídil vlastní farmu a rodina by byla konečně soběstačná.

126
Dominik
Reagovat

@Johana: Předstíraná blahosklonnost…velmi výstižné ;)

127
dejna
Reagovat

Když jsem před čtyřmi dny psala, že tam není člověk, který by mi nějak zvlášť vadil, úplně jsem zapomněla na Kačenu a Nora. Noro u mě klesá s každou epizodou, čím dál víc se jeví jako zákeřný skřet.
A taky u mě klesl Srdénko za to, co řekl Vladkovi a jak nahrává Norovi. Už mu tu výhru nepřeju. Do kamery mele o Erikově chybějící sebereflexi, ale sám s ní má velký problém. Největší inteligent a pracant na Farmě. Cosi mi u něj zasmrdělo a to fest. Možná to souvisí s tureckou šavlí.
O Erikovi se traduje, jaký je to provokatér, jenže se ukazuje, že těch provokatérů je tam mnohem víc, jen to většina nevidí nebo spíš nechce vidět. Prostě provokovat Erika je oukej.
Anka je Anka, aspoň není zákeřák jako Kačena, když si nenápadně rejpla do spící Sáry.
Vladko je snad jediný, kdo mě rozesměje…alespoň zatím. Ale mým fanouškem taky není.
A teď koukám na Farmu a vidím, že jsem si tento díl sice stáhla, ale ještě neviděla. :/ :D

128
Wally
Reagovat

Co to tam všichni louskají?

129
JanaH
Reagovat

@dejna: oni si kucí nemají moc co vyčítat. Potěmkin je taky dobrý vysírač. Ale holt to dělá nenápadněji, než Srdénko, který co na sérdci, to na jazyku. Kdo ví, co za tou jejich nevraživostí doopravdy je… táhne se to od citadely. Mně taky vadí, jak unfair po sobě jdou a občas mě fest svrbí ruka…
Kačena je taková nenápadně jedovatá ploštice a podpichovačka, nevím, jestli už jsi viděla dnešek.

A moje původní 111 před zkouškou rozhlasu je pořád v haj… háji zeleném? Teď to vypadá, že si tam kecám sama se sebou, ale byla to odpověď Dominikovi. :-D

130
JanaH
Reagovat

@Wally: dýňová semínka.

131
dejna
Reagovat

@JanaH: Srdénko je opravdu víc vidět, možná si ho střihači vybírají schválně.
Já z dneška viděla včera jen ty nejdůležitější kousky a celé si to zapomněla dnes pustit. Ale tu Kačenu jsem myslím viděla.

132
Wally
Reagovat

@JanaH: díky
Erik ten Tatratea vypil? Nebo co to tam Michelin na duelu říkala o chlastu?

133
JanaH
Reagovat

@Wally: nee.
Michelin :-D narážela na to, co nakoupili za mince za nezbytnosti…

134
Johana
Reagovat

@Wally: pamatuji za mlada na podzim autobusovou zastávku a parkoviště u Tesca poseté slupkami z dýňových semínek…pražená solená, tam je to velká pochoutka, hlavně na jižním Slovensku.

136
Franz
Reagovat

@anonym: zřejmě jen reakce na dotaz Michelina proč mu je manželka nevěrná.

137
Maja
Reagovat

V každé Farmě se najde nějaká Andula, která počítá s tím, že se provaří do finále. Vloni to byla tuším Iveta .( Ta byla tak báječná, že si ji hospodář dokonce chtěl vzít). Ale nebyla tak protivná jako Anča. Doufám, že Noreček a Anča budou sluhové.

138
Maja
Reagovat

Takže ne.

139
anonym
Reagovat

@Franz: I to je možné :-)

Přidat komentář