Velká tabáková loupež. Z trafiky v centru Mostu zmizelo kuřivo za desítky tisíc!
ilustrační foto: CC0
Most

Most - V časně ranních hodinách se měl dle policie vloupat do prodejny trafiky v centru Mostu 32letý muž. I když bylo zamčeno, poradil si.

Sebral ze země kus betonu z místa, kde probíhaly nějaké stavební práce a tím rozbil vstupní dveře. Následně vběhl do prodejny a za pultem měl odcizit několik balení s tabákem a desítky krabiček s cigaretami. Poté z prodejny utekl.

Kriminalisté provedeným šetřením na místě a také díky osobní a místní znalosti do týdne věděli, kdo má vloupání a krádež tabáku na svědomí a muže zadrželi. Jak se ukázalo, Mostečan se loni vrátil z vězení a letos do něj měl znovu nastoupit.

"Policie Mostačana obvinila z přečinu krádeže, za který mu hrozí v případě uznání viny až tři roky vězení. Lup v hodnotě 30 tisíc korun nebyl zajištěn. Obviněný se v současné době nachází ve výkonu trestu odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru