Bývalá moderátorka Pavla Charvátová se dnes živí jako učitelka. Její půvab je nezapomenutelný

Pavla Charvátová je stále velmi půvabná žena
Pavla Charvátová je stále velmi půvabná žena
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 7. 11. 2020

Jedna z nejkrásnějších moderátorek Pavla Charvátová (46) v dobách své největší slávy sedávala v Televizních novinách ve dvojici s Pavlem Zunou (53), později s Pavlem Dumbrovským (62). Po skvělé televizní kariéře se ale na delší čas stala úspěšnou manažerkou a dnes změnila úplně obor. "Jsem učitelka na druhém stupni základní školy," řekla pro ŽivotvČesku.cz stále půvabná blondýna.

Když se Pavla Charvátová před lety objevila na televizní obrazovce, s jejím půvabem se hýbaly takzvané koláče sledovanosti. Za svou kariéru před kamerou ale změnila několikrát zaměstnavatele.

Pavla Charvátová v roce 1998 vystudovala bohemistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. V roce 1997 moderovala pořad SOS na někdejší TV Premiéra, o rok později uváděla Snídani s Novou na TV Nova. V letech 1999–2002 pracovala v České televizi, moderovala a editovala pořad Dobré ráno, stala se editorkou ranního zpravodajství na ČT1 a rovněž vytvářela reportáže pro Dobré ráno, Kulturní týdeník, Večerník a Události. V roce 2001 uváděla pořad Kavky. Pak přišel zásadní zlom, když usedla do moderátorského křesla nejsledovanější tuzemské komerční stanice, a to v letech 2003 až 2007, kdy moderovala Televizní noviny na TV Nova.

Jak se má Pavla Charvátová dnes? "Mám se báječně. Tuto dobu prožívám podobně jako 300 tisíc učitelů, protože na základní škole vyučuji český jazyk," prozradila sympatická Pavla pro ŽivotvČesku.cz a dala tak najevo, že české školství trpí kvůli vládním opatřením v souvislosti s druhou vlnou epidemie.

"Ve školství jsem čtvrtým rokem, před tím jsem pracovala osm let jako manažerka," upřesnil pro ŽivotvČesku.cz někdejší klenot televizního zpravodajství.

Půvabná Pavla je podle svých slov spokojená. V životě poznala obrovskou popularitu, teď předává své životní zkušenosti dětem a snaží se, aby z nich vyrostli dobří lidé, alespoň po stránce českého jazyka. Bohužel, aktuálně jen on-line formou.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.