Benešov nad Ploučnicí - Celkem dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Benešov nad Ploučnicí) vyjely v pátek v osm hodin ráno k transportu pacienta do ulice Sídliště.

Na místě bylo průzkumem zjištěno, že osoba je již v péči záchranné služby. Hasiči vyčkali na pokyny zdravotníků a poté provedli snesení pacienta z bytu do sanitního vozu. Následně se jednotky vrátily zpět na své základny.

0711benestrom

K dalšímu výjezdu vyjela jednotka dobrovolných hasičů ve 14:16. Bylo to na žádost města k odstranění stromu. Na místě bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o strom ve špatném stavu, hrozící pádem. Strom byl za pomocí motorové pily a výškové techniky pokácen. Po úklidu místa a materiálu se jednotka vrací zpět na svou základnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru