Děčín: Práci v zoo usnadní nový malotraktor
Foto, zdroj: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Děčínská zoologická zahrada omladila vozový park. Do výbavy zakoupila zcela nový malotraktor zn. MINI 16HP – Klasik od firmy Šálek s.r.o., který nahradil pětatřicet let stařičký malotraktor TZ 4K, který byl do provozu zařazen v září 1985. Dodavatelská firma je jedinou tradiční českou společností vyrábějící tento typ traktoru, který plně vyhovuje podmínkám pro provoz v zoologické zahradě.

Minitraktor je nezbytný pro běžný provoz zoo, využití najde především při přesunech nejrůznějšího materiálu, okusu z lesa, rozvozu potřeb při akcích, rozvozu krmiva, atd.). Starý traktor odkoupila firma zpět a čeká ho repas. Pořízení nového malotraktoru hradila zoo ze svých zdrojů (investiční fond).

0711zoodva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru