Děčín - Od pondělí 9. 11. 2020 od 8:00hod. dochází k dalšímu omezení pro obsluhující linky č. 201, 207, 237 v Želenicích. Co to znamená pro cestující: Od 9. 11. 2020 od 8.00hod. do 12. 11. 2020 nebudou linky obsluhovat zastávky Kozinova a Žatecká.

Linka č. 201 a 207 bude od zastávky Bažantnice obsluhovat zastávku Želenice, Želenická, Pošta, Kosova a Chrochvice. V opačném směru Chrochvice, Pošta, Želenická, Želenice a Bažantnice. Nebude obsluhovat zastávky Žatecká a Kozinova.
Linka č. 237 bude od zastávky Dopravní podnik obsluhovat zastávku Želenice, Želenická, Pošta, Kosova a Chrochvice. V opačném směru Chrochvice, Pošta, Želenická, Želenice a Dopravní podnik. Nebude obsluhovat zastávky Žatecká a Kozinova.
Po tomto odklonu se opět vracíme na odklon, který byl zahájen 5. 10. 2020 v podobě obsluhování zastávek Želenická, Žatecká, Kozinova, Želenice jen v jednom směru.

S ohledem na možnosti nenadálých změn v termínu výluky u vybraných linek doporučujeme sledovat informace na www.dpmd.cz nebo na Facebook DPMD,a.s.

Omlouváme se za případné problémy vzniklé situací, kterou nejsme schopni ovlivnit. Děkujeme za pochopení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru