K filmům pro pamětníky se musel prokoukat a moc rád je nejdřív neměl, do dobových kulis ale perfektně zapadl. Byl totiž prvním, kdo se zúčastnil letošního focení projektu, které vzhledem k pandemii koronaviru probíhalo od srpna za přísných hygienických podmínek. „Na kalendáři jsem se domluvil už v minulém roce, ale z časových důvodů to tenkrát nevyšlo,“ přiznal dabér Jamese Bonda.

VIDEO: Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Zase s Návorkovou

„Byl jsem hodně zvědavý, jak ze mě udělají pana Nového. Zdálo se mi to skoro nemožné,“ přiznal Dvořák, který na filmovém plakátu Přítelkyně pana ministra ztvárnil Oldřicha Nového a jeho taneční partnerka ze Star Dance Lenka Nora Návorková (28) zase herečku Adinu Mandlovou (†81). Není to tak dlouho, co na cestě k vítězství ve StarDance zabodovali jivem k 100. výročí oslavy naší republiky. Listopadový křest kalendáře s dražbou vybraných fotografií se přesouvá vzhledem k situaci na první čtvrtletí příštího roku.

Podvanácté...

Kalendář Proměny připravuje již od roku 2010 Nadace Archa Chantal, kterou založila původem francouzská herečka Chantal Poullain (64). Cílem nadace je zlepšovat prostředí v dětských zdravotnických zařízeních. Kalendář se stal již tradiční událostí roku. „Každý rok se promění populární osobnosti tuzemské umělecké scény do nečekaných podob. Tématem pro rok 2021, kdy kalendář vychází již podvanácté, jsou hvězdy filmového plátna,“ řekla Poullain, která se v kalendáři také objeví.

VIDEO: Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
25 fotografií