InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Škoda, že jsme nepřidali další branky, lituje střelec Javorek. Trenér Horejš chtěl tři body, nemá nic

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Byl pohříchu jediným střelcem SK Dynamo České Budějovice v prvním utkání pro koronavirové pauze proti Zlínu (1:2). Zkušený záložník Petr Javorek gólem do šatny poslal svůj tým před prázdnými tribunami do vedení, ale po změně stran hosté skóre otočili. „Myslím, že první poločas jsme hráli dobře a je škoda, že vedení nebylo větší. Ve druhé půli jsme se zbytečně stáhli a nakonec nás to stálo body,“ mrzelo po skončení střelce jediné branky. „Samozřejmě jsem byl rád, že jsem dal gól, ale věřil jsem, že ještě nějaký přidáme. Místo toho jsme nechali Zlín hrát. Takhle hrát nemůžeme,“ dodal.


Návrat po koronavirové pauze nebyl jednoduchý. „Když měsíc jenom trénujete, není to nic příjemného, hodně se běhalo. Všichni jsme byli natěšení a myslím, že první poločas to bylo vidět. Škoda, že jsme nepřidali další branky. Doma jsme ještě neudělali bod, venku tři, je to dost málo. Musíme zabrat, teď už musíme hrát každý zápas na vítězství," burcuje Javorek své spoluhráče.

Jen těžko hledal slova po třetí letošní prohře i hlavní trenér Dynama David Horejš. „V první řadě je to zklamání, po pauze jsme chtěli získat tři body. Myslím, že v první půli jsme za tím vykročili a šli zaslouženě do vedení. O pauze jsme si řekli, že budeme pokračovat stejně, že se hlavně nesmíme bát o výsledek. Realita na hřišti ale byla jiná. Poločas jsme nechytli a soupeř nás dostal pod tlak. Zápas se lámal za stavu 1:1, kdy jsme měli dvě obrovské šance. Zlín nás potrestal z brejkové situace po triviální věci z naší špatně sehrané standardky. Dojeli jsme na to, že jsme neproměnili naše příležitosti," uzavřel lodivod budějovického Dynama.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Horejš by měl mít padáka, aby měl aspoň něco. Myslím, že je čas na výměnu a kluci se určitě chytnou.

    Vloženo 10.11.2020 19:27:15

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace