Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký návrat Ondřeje Koptíka: Andreji Babišovi hrozí zápalným koktejlem

Velký návrat Ondřeje Koptíka: Andreji Babišovi hrozí zápalným koktejlem
Zdroj: profimedia
+ Dalších 5 fotografií
COMEBACK
Ondřej Koptík (36) před pár lety překvapil republiku tím, že po rozchodu s vdovou po Radoslavu Brzobohatém (†79) Hanu Gregorovou (68) na přeskáčku častoval urážkami i oplzlými básničkami s popisy jejich vzájemných intimností. Po smíření a návratu k tokání mlčel. Až do současnosti, kdy se zase rozjel ve velkém. Andreje Babiše označil za Hitlera a nabádá stejně smýšlející k návštěvě jeho domu se zápalnou lahví v ruce.

Ondřej Koptík soptící

Ondřeji Koptíkovi se stejně jako řadě dalších lidí nelíbí přístup české vlády k řešení koronavirové krize. Proto se po letech mlčení na sociálních sítích zase rozjel. Ve svém hněvu sdílí i různé výzvy k revoluci, hoaxy o zaručených řešeních a konspirace o tom, že celý covid je plán, jak porazit Donalda Trumpa

„V ČR se umírá už jen na koronavirus, žádné jiné nemoci neexistují,“ píše například taxikář, který si myslí, že pandemie je vlhký sen mocných.

Posměch kvůli zprávám o útoku ve Vídni

Pobavilo ho i referování o pondělním útoku ve Vídni „Měl ten střelec roušku? A test negativní?“napsal s několika smajlíky opět v narážce na to, co nyní nejvíc hýbe světem.

On sám je pro to, aby se situace s Andrejem Babišem (66) vyřešila razantně. „Vláda okamžitě podá demisi a zruší veškerá opatření, nebo lid zruší vládu!“ vyzývá ve skupině Občanská neposlušnost. Jindy zase nabádal, ať jdou lidé vyjádřit svou nespokojenost přímo před bydlení premiéra.

Strašení molotovem

„Demonstrace ano, ale před Babišovým a Prymulovým barákem, to něco změní. Když si je najdem doma, tak se po*erou… Když tam budem každej den s Molotov drinkem, tak to půjde,“ píše Koptík, který Andreje Babiše považuje za českého Hitlera se stejnou touhou po moci a udržení.

Uvidíme, jak dlouho mu veřejné projevy naštvání vydrží a zda mu je partnerka Hana Gregorová brzy nezatrhne…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy