O nebývalý rozruch se  postarala vdova po režisérovi Jiřím Menzelovi Olga Menzelová. Když konečně opadla mediální smršť, kterou začátkem září vyvolala jeho smrt, sama oznámila šokující zprávu. Totiž, že se v naprostém utajení již před rokem stala matkou třetího dítěte, syna Albíska. Zároveň naznačila, že otcem je někdo jiný než její manžel a zveřejnila fotku rozkošného chlapečka i svých dvou dcer, společně s jejich třemi různými otci.

-reklama-


Těžko říci, co vedlo Olgu Menzelovou k tomu, že se sama rozhodla celé měsíce utajovanou pikantní událost ve svém životě zveřejnit. Patrně jí došlo, že po ní slídí paparazzi, a proto se jim vydala dobrovolně všanc ještě před tím, než by obřími titulky anoncovali další úlovek. Této verzi nasvědčuje zpráva na jejím Facebooku, v níž si stěžuje, že ona a její blízcí se stali obětí nevybíravého psychického lynčování a stalkování a odkazuje přitom na jistý bulvární web.

Sólokapr roku?

Byl to právě on, kdo vypátral, že se po boku čerstvé vdovy objevuje nový muž a vzápětí ho „načapal„ u ní doma v teplákách. Podařil se mu přitom skutečný sólokapr, neboť oním mužem není nikdo menší než slavný český egyptolog Miroslav Bárta, těšící se u nás i v zahraničí skvělému renomé. Když Menzelovou začali bulvární nádeníci nahánět (a totéž se stalo i Bártovi a jeho manželce), rozhodli se učinit spekulacím přítrž a největší senzaci prozradili sami.

Zveřejnili skutečně senzační fotografii, na níž je krásná Olga zachycena ve společnosti Bárty, držícího v náručí malého Albíska, ale také Jiřího Menzela a režiséra Jaroslava Brabce, jenž je otcem její nejstarší dcery Aničky. Šťastným tatínkem druhé dcery Evy je Jiří Menzel. Jak je z této fotografie, potažmo z tvrzení Olgy Menzelové zřejmé, Menzel o narození syna věděl a měl z něj radost.

Morálka po česku

Přinejmenším zarážející však je, že vzápětí Olga Menzelová médiím prozradila další šokující informace. Především fakt, že chlapečka porodila loni na Mallorce a poté ho tajně přivezla do Čech. Nemohla si prý dovolit čekat, než mu v cizině vyřídí potřebné formality. Tím ale nabila bulváru novou munici, která znovu explodovala. Horliví paparazzi se nyní snaží zjistit, zda se Menzelová převozem miminka nedopustila trestného činu a neváhají proto kontaktovat i příslušné úřady.

Navíc se odvážná kráska, jejíž životní peripetie jsou pro bulvár skutečným pokladem, stala terčem útoků na sociálních sítích, kde čelí nechutným urážkám. Jenže, v naší zemi, kde nemanželské děti nejsou ničím výjimečným, o nevěře ani nemluvě, je to spíše důkazem falešného moralizování. Stačí uvést pár čísel. Již každé druhé dítě se u nás narodí jako nemanželské a v tomto směru patříme společně s Islandem a Francií k evropským „premiantům“. Ještě výmluvnější je fakt, že nejméně každého druhého manželství se týká nevěra. A ještě něco, kolik oněch nevěrníků veřejně přizná svůj prohřešek tak, jako Olga Menzelová?

-reklama-

Adéla Hofmanová
Adéla Hofmanová vystudovala žurnalistiku a věnuje se především kulturní publicistice. S webem TV guru externě spolupracuje od roku 2020 a za tu dobu publikovala téměř tisíc příspěvků, které si přečetlo přes padesát milionů čtenářů. Snaží se je upozorňovat na kvalitní televizní pořady a naopak si bere na paškál brak, které tuzemské i zahraniční kanály produkují stále víc.