TOPlist

Vyzkoušejte si roli záporáka: stahujte zdarma povedenou strategii Dungeons 3

dungeons 3

Epic Games Store pokračuje v rozdávání počítačových her, tentokrát však se změnou na poslední chvíli. Epic totiž původně lákal na válečnou strategii z období studené války Wargame: Red Dragon. Vydání hry však muselo být z neznámých důvodů dočasně odloženo, hráči si však místo ní mohou bezplatně stáhnout titul Dungeons 3.

Dungeons 3 se inspiruje legendární sérií Dungeon Keeper. Jedná se o strategický titul, v němž se ujmete role záporáka, který buduje podzemní kopku plnou pastí. A právě s pomocí všemožných nástrah se budete snažit zastavit vlny hrdinů, kteří chtějí překazit vaše zlotřilé plány.

Nabídka platí do 12. listopadu, kdy ji vystřídá The Textorcist, který kombinuje zběsilé uhýbání před nepřátelskými projektily a útoky realizované správným přepsáním textu na obrazovce.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku