Uváděl pořad o vaření, od té doby přibral 20 kilogramů. Radek Kuchař promluvil o trápení s nadváhou

Herec Radek Kuchař
Herec Radek Kuchař
Foto: Profimedia.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 8. 11. 2020

Moderoval jako kluk pořad Kečup a v roce 2002 byl hvězdou filmu Perníková věž. Lidé ho zaznamenali i jako hvězdu pořadu o vaření Kolotoč v kuchyni. Od té doby se ale v životě sympatického umělce Radka Kuchaře (40) hodně změnilo. "Přibral jsem okolo 20 kilogramů a nemohu se nadváhy zbavit, hrozně mě to štve," řekl pro ŽivotvČesku.cz Radek, který je mimo jiné i úspěšný podnikatel.

V pořadu o vaření, po němž výrazně nabral na hmotnosti, působil nejen jako moderátor, který soutěžícím neúprosně stopoval čas, ale také jako porotce.

"Od doby, kdy jsem v televizi vařil, jsem přibral asi dvacet kilogramů. Už asi půl roku se snažím začít cvičit a hubnout. Protože jsem ale poměrně vytížený jako podnikatel, tak mi to nejde a vlastně nezvládám ani dabingovou práci ve smyslu, že na ni nezbývá čas. Prostě neumím v hlavě přepnout a bývám kvůli tomu dost podrážděný," prozradil pro ŽivotvČesku.cz talentovaný herec, který se s kilogramy navíc trápí. Prozradil, že by rád ve svém životě s kily zatočil, ale nejde mu to.

"Jsem věčný dietář, ale v poslední době se mi nedaří mít disciplínu, takže čokoláda na dobrou noc není žádnou překážkou. Dost mě to opravdu štve, nejsem na sebe pyšný. Jde nejen o zdraví, ale trpí tím moje rodina, krásná manželka a děti, protože když se občas na sebe do zrcadla podívám, tak jsem nepříjemný zejména z toho, že mám slabou vůli. Snad to změním," dodal pro ŽivotvČesku.cz Radek, který byl v minulosti poměrně štíhlý muž.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.