9. 11. 2020

Shooter míří na Primu COOL

Shooter míří na Primu COOL

Česká stanice Prima COOL nabídne v prosinci v premiéře akční seriál Shooter, který poběží pod českým názvem Odstřelovač.

Bob Lee Swagger je elitní odstřelovač Námořní pěchoty ve výslužbě. Do akce se znovu vrací, když ho jeho bývalý nadřízený, kapitán Isaac Johnson (Omar Epps), požádá o pomoc. Johnson teď pracuje pro Tajnou službu a má na starost zajistit bezpečnost během setkání amerického a ukrajinského prezidenta v Seattlu. Chce, aby Swagger zkontroloval všechna potenciálně nebezpečná místa, ze kterých by mohl odstřelovač spáchat atentát. Swagger souhlasí, ale v kritický okamžik nedokáže zabránit tomu, aby někdo na prezidenty skutečně nevystřelil. Okamžitě se stává nejen hlavním podezřelým, ale i obětí spiknutí. Zjišťuje, že Johnson chce z něho udělat obětního beránka, a nezbývá mu nic jiného než se dát na útěk. Podaří se mu zůstat vždy o krok vepředu před pronásledovateli z Tajné služby a FBI? Musí! Swagger má jedinou šanci. Aby se mohl znovu vrátit k manželce a dospívající dceři, musí odhalit zákeřné spiknutí a dopadnout skutečné zrádce.

Hvězdně obsazený seriál měl premiéru v listopadu 2016 na stanici USA Network. Celkem vznikly tři série a 31 epizod. Jde o seriál na motivy stejnojmenného filmového thrilleru z roku 2007 – obě díla pak vychází z románu Point of Impact od Stephena Huntera.

V hlavních rolích zde září Ryan Phillippe (Secrets and Lies), Shantel VanSanten (One Tree Hill), Omar Epps (House M.D.), David Marciano (Due South), Tembi Locke (Into the Dark), Eddie McClintock (Warehouse 13), Cynthia Addai-Robinson (Spartacus) a Sean Cameron Michael (Black Sails).

Shooter má premiéru 15. prosince, poběží vždy od pondělí do středy ve 23:30 na Primě COOL.

Stejná stanice nabídne od 1. prosince také dokument SkateTripping, který poběží každé úterý ve 21:15.

SkateTripping je projekt českého profesionálního skateboardisty Tomáše Vintra, který s sebou na zážitkové a adrenalinové cesty po světě bere partu svých nejbližších přátel, se kterými procestoval doslova celý svět. Každý výlet má stanovené lokální cíle, ale hlavní myšlenkou a konceptem celého projektu je zažívat ty nejšílenější věci na každodenní bázi. A ty vám přinášíme prostřednictvím této cestovně-zážitkové tour v partě dobrých kamarádů. Cestování po světě není složité ani drahé, a díky Tomášově partě zjistíme, že k cestě kolem světa stačí opravdu minimum plánování. Tomáš Vintr a jeho parta skateboardistů si zajezdili v čínském Chengdu, malajském Kuala Lumpuru a Langkawi, thajském Koh Lipe, americkém New Yorku, Kanadě nebo jihoamerickém Chile a Peru. Co se tam všechno dělo? Kromě triků na skatu čekejte taky vodní skútry a párty přímo na jachtě, nejšílenější zipline přes malajskou džungli, motorky a čtyřkolky, nebo dokonce souboj s gangem drzých opic!

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Dotaz jsem přeposlala, až dostanu odpověď, dám vědět :)
před 3 roky
ragelly

ragelly

Tak přišla odpověď, že další série Flashe Prima nemá zakoupené, takže se v dohledné době vysílat...
před 3 roky
Jessica Angell

Jessica Angell

Díky díky za vyřízení dotazu..tak jsme se dočkali aspoň prvních dvou no..
před 3 roky
Další články k tématu