Milenec Gregorové v ráži! Problémy s Hankou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milenec Gregorové v ráži! Problémy s Hankou?

Gregorové partner to zase rozjel.
Gregorové partner to zase rozjel. (Karel Kopáč)

Před lety měl o mnoho let mladší partner vdovy po Radku Brzobohatém (†79) z ostudy kabát, když po drogovém excesu neunesl rozchod a na veřejnost chrlil i pikantnosti ze soukromí. Od té doby, co ho herečka a principálka vzala na milost, se choval jako vzorný chlapec a do ničeho se moc nepletl. Jenže teď to podle webu eXtra.cz rozjel nanovo.

Jeho odvážné výroky se ale tentokrát nevztahují k Hance, nýbrž k Andrejovi Babišovi, kterého označil za Hitlera. Stejně smýšlející má dokonce podle uvedeného webu nabádat k tomu, aby navštívili jeho dům se zápalnou lahví v ruce. Důvod?

Ani jemu se nelíbí údajně přístup české vlády k řešení koronavirové krize. „V ČR se umírá už jen na koronavirus, žádné jiné nemoci neexistují,“ píše například taxikář, který si myslí, že pandemie je vlhký sen mocných.

Gregorová si je s milencem opět velmi blízko: 

On sám je pro to, aby se situace s českým premiérem vyřešila razantně. „Vláda okamžitě podá demisi a zruší veškerá opatření, nebo lid zruší vládu!“ vyzývá ve skupině Občanská neposlušnost.

Jindy zase nabádal, ať jdou lidé vyjádřit svou nespokojenost přímo před bydlení premiéra. „Demonstrace ano, ale před Babišovým a Prymulovým barákem, to něco změní. Když si je najdem doma, tak se po*erou… Když tam budem každej den s Molotov drinkem, tak to půjde,“ píše rozohněný mladý muž. A co na to Hanka? Vydrží, nebo mu jeho rebelie v blízké době zase zatrhne?

Gregorová dorazila do štábu



Přečtěte si
-bello-
24. 11. 2020 • 00:06

liana@...
zázrak se udál, celoplošně nemáme.
Nick stoneman tady nebyl ! v době, kdy mně + mekovi začali říkat belmek .A za tím si stojím.Tedy pokud tu složeninu zná, byl tady před tíma pod jiným nickem.Paměť mám vynikající!
Mladík od staré Gregorové je parazit!
Z rodiny ho vyhodila manželka a u Gregorky začínal v posteli bez halíře.

lekno
11. 11. 2020 • 12:57

-bello- : Pokud se neuděje nějaký zázrak, dočkáte se "tyčinek" do nosú celoplošně taky. Podobný scénář. Aktuálně vaše vláda plánuje testovací sady pro 10 miliónu Čechú, celková cena do 3,5 miliardy CZK. Jistě antigén testy - výtěr z nosu. Přitom již existují šetrnější LAMP testy, kde klient sám poskytne vzorek sliny do zkoumavky, žádné šťourání v nosohltanu. Ale vlády o ně nemají zájem i když nejsou rizikové a bolestivé. Nedochází ti závažný věci, nevíš o tom hlavní pointu - proč skutečně právě zpúsob testování z nosohltanu je lidstvu pod nátlakem vnucován tak masívně. Psala jsem zde pro rozumné lidi, kterým to ještě myslí. Nemusíš číst. A že tě vytáčí Ondřej K. nebo jeho partnerka, za to já nemohu. Ale on není parazit - pokud vím, pracuje jako taxikář. Tahle práce není lehká, jak by se mohlo zdát na první pohled. Ještě něco - stoneman003 je chlap, nemá zde další nick. Znám ho. Máš štěstí, že tě nebere vážně. Když se už chceš hrát na věštici, měla bys mít aspoň hodnověrné info.
Měj se ..

-bello-
11. 11. 2020 • 00:12

to:stoneman003
Mysli dřív, než někoho natřeš, trubko!

Belmek je složenina z dob dávných , kterou tady vytvořili ararat , mord a 2-3 další diskutéři, nevalných mentálních úrovní .Takže se nepřevlíkej za železnýho muže a hrdě čelem a pravým nickem do mě! .
A dovol, abych ti poodhalila, jak výraz "frustrace " vnímám já !
Např. fakt bych byla frustrovaná mít ve vládě aktivisty Matoviče s Čaputou, zatímco nechat si " pchať do nosa tyčinku " by mě nechalo v klidu.
Koptík je jednoznačně na facku, ale frustrovaná z může být jen Gregorka.
Čus!

stoneman003
10. 11. 2020 • 14:09

Belmek, dajte sa liečiť... Tak frustrovanú osobu len tak nevidieť.

mord
10. 11. 2020 • 14:06

Šmudla Bellmek je zdravotník. Ty hloupa nulo vytirej a mlc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.