Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Po zavražděné Kristíně z Kladenska zůstaly dvě děti. Co s nimi bude?

Po zavražděné Kristíně z Kladenska zůstaly dvě děti. Co s nimi bude?
Zdroj: archiv Kristína V.
+ Další 3 fotografie
tragédie
Obrovská tragédie, při které zemřela pohodová Kristína, její matka a nakonec i manžel, zaskočila celou obec Líský na Kladensku. Zaměstnanec vězeňské služby přišel domů, kde obě ženy zastřelil a nakonec obrátil zbraň proti sobě. Po Kristíně zbyly dvě děti, není však jasné, co s nimi bude...

Na místě činu se nacházel teprve třítýdenní kojenec, který byl naštěstí v pořádku předán do rukou lékařů. Kromě něj zbyla po Kristíně V. také náctiletá dcera Lili, která byla v době útoku u svého biologického otce. Nadšenkyně do fitness Kristína si podle sousedů takovou smrt nezasloužila.

Podle všeho to vypadá, že dcera Lili zůstane u svého biologického tatínka. Kojenec bude muset do péče sociálních služeb, neb se o něj patrně nemá kdo jiný postarat.

Starosta obce Štěpán Hon uvedl, že se všichni znají se všemi a Kristína byla skvělá obyvatelka. "Jsme vesnice, která má sto obyvatel. Všichni se tady navzájem známe. Je to ohromná tragédie. Oběť jsem znal osobně, měli jsme ji rádi. Chodila na brigády, byla fajn, skvělá obyvatelka. Tohle si nezasloužila. Víc vám k tomu neřeknu," uvedl pro eXtra Hon.

Těla uviděl soused skrz okno

Neštěstí se odehrálo v obci Líský nedaleko Slaného na Kladensku. Zaměstnanec věznice ve Vinařicích, který byl pravděpodobně pachatelem, dorazil domů, kde po příchodu zastřelil nejen svou partnerku Kristínu, ale také její matku. Nakonec zabil i sám sebe. Je záhadou, proč k tak strašlivé tragédii došlo. Podle Blesku se vše odehrálo už v pátek večer, sousedé prý slyšeli střelbu. Policie nalezla bezvládná těla v sobotu v podvečer. Mrtvých těl si měl všimnout soused skrz okno.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy