Další loučení v Pardubicích! Kvůli odmítnutí testů na koronavirus

Foto: hcdynamo.cz

9. listopadu 2020, 12:46

Adam Bagar

Martin Kaut během nucené přestávky odešel do Švédska, Tomáš Rolinek ukončil bohatou kariéru a nyní se musejí v Pardubicích vypořádat i s koncem trenéra brankářů Romana Višňáka. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

56letý trenér a někdejší gólman mateřského Hradce Králové, Jihlavy či Pardubic se letos v létě na východ Čech vrátil po tříletém působení v Itálii, kde cepoval brankáře v Asiagu a naposledy v Pergine Valsugana. Teď ale u pardubického týmu nečekaně končí.

„Roman se rozhodl nepřijmout nová nařízení, která ukládají pravidelné testy na přítomnost koronaviru u členů realizačního tymu. Jeho rozhodnutí akceptujeme, avšak zabránilo by mu ve vykonávání jeho pozice kouče gólmanů,“ objasňuje Dušan Salfický.

„Proto jsme se domluvili na ukončení spolupráce. Romanovi děkujeme za odvedenou práci a přejeme hodně štěstí v jeho další profesní dráze,“ dodává člen představenstva pardubického klubu, který kromě odchodů trápí i mizerné výsledky v úvodu sezony.

Dynamo se po nástupu nového majitele Petra Dědka netají ambicemi, ale jeho výkony zatím zůstávají daleko za očekáváními. Po pěti zápasech má na kontě jen dva body, přičemž schytalo i dva debakly 1:7. A Dědkovi tak pomalu přestává docházet trpělivost...

Soupiska HC Dynamo Pardubice

Brankáři:
Pavel Kantor, Milan Klouček, Vojtěch Nečas.

Obránci:
Martin Bučko, Rhett Holland, Michal Hrádek, Jan Kolář, Juraj Mikuš, Jakub Nakládal, Jan Oliva, Ondřej Vála, Stěpan Zacharčuk, Jan Zdráhal.

Útočníci:
Lukáš Anděl, Matěj Blümel, Valentin Claireaux, Robert Kousal, Matouš Kratochvil, Denis Kusý, Michal Machač, Ondřej Machala, Jan Mandát, Matej Paulovič, Michal Pochobradský, Patrik Poulíček, Vladimír Svačina, Radoslav Tybor, Michal Vondrka, Tomáš Zeman.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz