Ve chvíli, kdy Tammy Verner ještě ležela na operačním stole a lékaři dokončovali operaci, při které se narodil Tomáš Verner mladší, jeho táta už ho svíral ve svých pažích. „V tu chvíli jsem měl pocit, že se svět zastavil. Nic nebylo důležitější, než ho držet v náručí,“ rozněžnil se pro Blesk Tomáš Verner, který následně syna ukázal a předal novopečené mamince.

„Choval jsem ho asi čtyřicet minut, než lékaři dokončili operaci. Pak jsem měl tu čest ho mamince předat já,“ rozplývá se při vzpomínce krasobruslař. Své ženě thajského původu neváhá vyseknout velkou poklonu. „Přestože Tammy byla po tak vyčerpávajícím porodu a pod tolika sedativy, přivinula si ho k sobě, usmívala se a milovala ho od prvního momentu. Já kdybych prožil takové peklo, nevím, jestli bych se k tomu dokázal takhle postavit,“ přemítá novopečený otec.

VIDEO: 33 hodin v bolestech a pak "císař": Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera 

6653182:gallery:true:true

„Měla jsem problémy, jelikož trvalo příliš dlouho, než se dělo to, co by se dít mělo. Proto jsem nakonec musela podstoupit císařský řez a nemohla rodit přirozeně. Ale teď už je to v pohodě,“ popsala Blesku své porodní trápení Tammy Verner, která potvrzuje zkušenost maminek, že zdravé miminko dá zapomenout i na nejtěžší porod. Někdejší krasobruslařka také svěřila, že první věc, která jí bleskla hlavou, když dostala syna do náruče, byla, kolik má malý Tomík vlásků.   

VIDEO: Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci Blesk TV

Fotogalerie
67 fotografií