Šokovaná maminka dcery Gotta: Návrat Dominiky k Timovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokovaná maminka dcery Gotta: Návrat Dominiky k Timovi?

Paní Antonie byla ráda, že má dceru doma.
Paní Antonie byla ráda, že má dceru doma. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ara)

To, že Dominika Gottová (47) stáhla žádost o rozvod a vrátila se ke svému manželovi Timovi Tolkkimu (54), srazilo maminku nejstarší dcery Karla Gotta (†80) do kolen. Byla tak ráda, že se její dcera před rokem vrátila do Česka a od zadluženého a problémového muzikanta odešla. Proto teď bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (85) Dominičino rozhodnutí těžko rozdýchává. Panikaří...

„Já jsem z toho úplně vyřízená! Pořád se snažím uklidňovat tím, že je to její život, ale moc mě to trápí a mám o ni strach,“ řekla deníku Aha! Zacpalová, která Tima nikdy nemusela.

Na poslední chvíli

To, že odlétá do Finska zastavit rozvod a domluvit se s Timem, co dál, se od dcery dozvěděla na poslední chvíli. „Volala mi pár minut před odletem s tím, že jede pryč, ale že se vrátí. Psychicky mě to nenechává v klidu, ale budu si prostě přát, aby by to bylo dobré. I když si o tom myslím své,“ řekla nám s velkým pohnutím a panikou v hlase paní Antonie.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

Zavřený dům

Na psychice jí nepřidává ani to, že v domově pro seniory na Praze 9, kde bydlí, opět kvůli šíření koronaviru platí zákaz návštěv a jeho obyvatelé nesmí chodit ven. „Koukám televizi, čtu si a snažím se to nějak přečkat. Ale je mi hrozně!“ rozloučila se Dominičina maminka.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Vrátí se

Dominika se v nejbližších dnech do Prahy vrátí. Stále tady má bydlení a zaměstnání. Co bude dál mezi ní a Timem ukáží nejbližší dny a týdny.



Přečtěte si
pinkfloyd23455
10. 11. 2020 • 13:44

Že by mě oba nepolibily p.del!!

govana
10. 11. 2020 • 10:40

Dominika pěkný sobec,má tu matku před smrtí a táhne z Česka .....

kristinn
10. 11. 2020 • 09:48

Fakt "uzasna dcerenka"! Inak by ma zaujimalo, ci sa z Gottovych penazi aj po jeho smrti prispieva tejto madam na pobyt v penzione...

aveneta
10. 11. 2020 • 09:06

Dominika si představovala, že zde v Čechách jí bude čekat sláva a blahobyt, když je dcerou Gotta...a ejhle češi jí v podstatě nepřijali většina nároru tak makej ať se uživíš když jsi prohýřila peněžní dary od otce...jo asi je zklamaná a tak možná vrátí k Timovi, kde je to o zcela volném životě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.