Zahřejte se a buďte trendy. Kožešinové vesty mají šmrnc

Někdo je odsuzuje, někdo je miluje. Ať už se na ně díváte jakkoli, určitě nelze popřít skutečnost, že kožešinové vesty ovládají podzimní i zimní módu a jejich kouzlu podléhá stále více žen.

Nejenže jsou trendy a slušivé, jsou zároveň i krásně měkoučké, velmi pohodlně se nosí a mají šmrnc. Tak proč jim nedat šanci?

Foto: Myfurvest.com

Kožešinová vesta dodá každému outfitu jiskru

Pokud si při vymýšlení outfitů rády hrajete, baví vás vymýšlet nové kombinace a samozřejmě chcete vždy a za jakékoli příležitosti vypadat dobře, pak není o čem diskutovat: nutně potřebujete kožešinovou vestu a to tak, že okamžitě!

Pravdou totiž je, že kožešinové vesty dokážou jako na lusknutí prstu proměnit jakýkoli outfit v něco šmrncovního a ať už si na sebe vezmete cokoli, váš look díky kožešinové vestě získá tu správnou jiskru.

Výrazné barvičky rozzáří pochmurné dny

Na podzim a v zimě se často setkáváme s „šedivými dny“, kdy je venku prostě tak nějak zvláštně, pochmurno a smutno. Když ale vyrazíte do ulic v nějaké parádně barevné vestě, zpříjemníte tak den nejen sami sobě, ale i každému, koho v té barevné parádě potkáte.

Převažte ji v pase a uberte jí na objemu

Kožešinové vesty jsou měkoučké, heboučké na dotek a krásně nadýchané – a právě proto, že jsou nadýchané, mohou vám přidávat na objemu, což nemusí být zrovna žádoucí. Rada je přitom jednoduchá: vestu převažte v pase a je to.

Nebojte se ani odvážnějších kousků

Černá, šedá nebo hnědá kožešinová vesta? To je klasika, se kterou nic nezkazíte. Proč ale neoslnit své okolí nějakým netradičním kouskem? Tříbarevná vesta se postará o to, že budete nepřehlédnutelná a pro některé ženy jistě i vzorem, protože ne každá v sobě najde tolik odvahy, aby v takovém kousku vynikla.

Jakou vybrat délku?

Kožešinové vesty se prodávají nejen v různých barvách, ale také v odlišných délkách. Pokud řešíte otázku, jak dlouhá vesta je ta pravá, záleží na tom, jak ji budete nosit.

Když počasí dovolí a vy si vezmete pouze vestu, můžete vybrat klidně nějakou delší. Kdo ale chce vestu obléknout pod bundu nebo pod kabát, měl by její délku vybírat tak, aby nebyla delší nežli je délka bundy nebo kabátu – jednoduše řečeno, aby vesta nevykukovala.


Avatar

sarkakrausova

Mojí vášní je móda a krása. Řídím se heslem, že každá žena by o sebe měla pečovat, bez ohledu na to, jaké míry jí příroda nadělila. Každá jsme krásná!