Anketa o módě a stylu: Marta Fenclová

foto Petr Kozlík
foto Petr Kozlík

Marta Fenclová je televizní dramaturgyně, novinářka a autorka nové knihy Hodná. Položili jsme jí naše klasické anketní otázky.

 

Vaše definice módy a stylu?

Móda je umění a baví mě lidi, kteří mu rozumí a umí ji tvořit, i nosit. Z oblečení se dá vyčíst skoro všechno. Čím jsem starší, tím mě baví víc, i když to bohužel neznamená, že bych s ní uměla zacházet. Vždycky jsem ráda nosila rozevláté hábity, a pohodlí je pro mě často důležitější než styl. Ale snažím se to pokaždé nějak skloubit dohromady, i když ne pokaždé to prostě vyjde.

Co máte nejraději na své práci?

Při psaní a čtení scénářů možnost mizet v jiných světech. Při psaní článků možnost setkávat se s jinými lidmi a dostávat se na místa, na která bych se jinak nedostala. 

Jak si dobíjíte baterky?

Poslední dobou dlouhými procházkami po Petříně. Moje trasa má osm kilometrů a ideální je brzy poránu, kdy se město teprve probouzí. Svižná chůže, ve sluchátkách audiokniha, ranní opar, a je dobito.

Co vás zaručeně potěší?

Jakákoliv pochvala. Jakákoliv maličkost s mým synem. Jakýkoliv pokrok ve sblížení se s naší korelou, která si už pět měsíců myslí, že ji chci úkladně zabít. Dobré zprávy. Dobré latté. 

Váš tip, co dělat proti šedi:

Příroda, hudba, knihy, sport. Skvěle zabírá otužování. Jsem začátečník, ale těch dvacet minut PO je všechno možné,  jen ne šeď. 


Více o knize najdete na webu Albatros Media 

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/64693931/hodna/

(Kód na dopravu zdarma: AMFREE – platí do 30.11.2020)

 

Comments

comments

Vyhledat