Kozel proti Příbrami řídil Ostravu podle televize

10.11.2020, 15:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Jandak

By mě zajímalo jestli všech těch 32 hovoru bylo v první půli?

Reagovat
Y.N.W.A

No tak to byl jako já

Reagovat
Pablos

Tak proto to ten Zajíc tak zasekával, čekal na instrukce co dál

Reagovat
ratusek

ale s dvacetisekundovým zpožděním

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to pojede , jinak co ten pohár v tom Třinci ? To mělo být teď v sobotu ne ? Ale nikde to není uvedené

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny soutěže pořádané FAČRem se letos již hrát nebudou, včetně domácího poháru. S Třincem by se ale aspoň přatelák odehrát měl, jsem dokonce za dva přáteláky během této repre přestávky, jeden s tou lepší sestavou např. proti Karviné a s tou druhou proti Třinci, aby byli všichni v kádru rozehraní. Čas tam určitě je, třeba v pátek a ve středu. Se Slováckem bude ten zápas ve spoustě věcí klíčový pro další směřování našeho podzimu a oni budou v klasickém zápasovém rytmu, když dohrávají ligu s Příbramí tuto sobotu...Jsem asi optimista, ale mám z toho pořád docela dobrý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak již mají naplánovaný přátelák s Líšní na pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info , to jsem nevěděl , během té pauzy jsem se o to moc nezajímal , navíc po tom Slovácku je zase doma Liberec , to je nutné bodovat všechno za tři body , už jsem psal minule , díky tomu že je více týmu je i více bodů ve hře , to zlepšení musí přijít , navíc co ten Azevedo ? Mu končí smlouva, půjde ? Docela by mne zajímalo jaký s ním mají plán

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl hodně proti Azevedovi, i tady jsem předvedl celkem trapnou hysterii, ještě asi v září...Na druhé straně, od té doby co zase hraje v áčku se zařadil mezi opory, jako osobnost mě štve, ale čistě fotbalově se mi do toho týmu hodí mnohem víc než takový Potok...

Myslím, že ale spíš půjde, měli prý s ním a jeho agentem hodně schůzek a nikde to zatím moc nevedlo. Bude třeba ale posila na to křídlo v takovém případě každopádně. Rozhodně neprodlužovat Lalkoviče, k čemu je hráč co vlastně nic neodehrál a když jsme dovedli Menu, máme Tetoura, tak bych i pustil Jiráska, smlouvu má sice do léta, ale aspoň bychom za něj mohli něco dostat od nějakých Teplic apod. Šanci na těch pár minut místo něj budou dostávat Drozd a třeba další mladí, což může být do budoucna jen dobře. Možná bych chtěl vidět v týmu i nějakého zkušeného útočníka a kdyby odešel Jánoš, tak posilu místo něj, u případného odchodu Zia bych jen posunul Kukučku a další mladé ještě víc do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě chodil v září na to béčko do Markvartovic a Azevedo tam úplně vynikal , takže bylo dobře , že ho vzali zpět , teď se spíš nabízí otázka jestli nebude chybět , ale co už , jak píšeš snad se pokusí tam dostat ty mladé , každopádně co se týče i jiných hráčů a třeba případných nabídek na přestup , je třeba ty hráče pustit a trochu oživit kabinu i za cenu výsledků , takový Zio tady přesluhuje a potřebuje změnu jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu a i na Jánošovi jde vidět, že potřebuje změnu. Zase je ale nejde pustit za "drobné", u Adama aspoň těch 10 a u Zia 20 mega, to by v této době mohlo vedení uspokojit a snad i mohlo být reálné.

Reagovat
FCB1922

Docela překvapilo, že Baník se nevzdává toho, že by angažoval Vlkanovu, jak sám hovořil pro deník.

Pokud by se udělal, tak bych pustil Lalkoviče.

Mimochodem, pičuje se na něj, ale co sem v sobotu slyšel, tak Lalkovič a Mena na trénincích ukazují, že talent opravdu mají, páni fotbalisté. Tijany pak pravý opak, naprostý, dřevěný bubák. Ale je to projket, nabídky na něj jsou, tak ho budeme strkat na hřiště co nejvíce, aby se jeho cena zvýšila.

Mladí budou dostávat šanci, až naberou potřebnou svalovou hmotu, jinak je odfoukne vítr. Velmi slabí jsou.

Reagovat
ratusek

Tijani se snad vyhraje a bude to kolohnát typu Doška. Hlavně je černoch, takže za nějakej peníz ho střelíme. Na poslední minuty kdyby lítaly centry, je ideální

Reagovat
GrimeBaller98

Vice fotbalove, ale i jako osobnost se hodi vice jak Potocny. Vy jste nas vlastne jeho koupi zachranili, uz u nas nemame zadnyho takovyho dementa. Odchody Potocnyho a Breiteho jsou to nejlepsi co nas mohlo potkat

Reagovat
ratusek

Nemáte zač. Nechcete ho zpátky?

Reagovat
GrimeBaller98

Nee, diky . Ja se ho jako jeden z mala zastaval, protoze goly za nas daval a celkem dulezite, hlavne pod Zsoltem. Ale ta jeho work ethic byla hrozna, casto na to sral, dostaval zbytecne karty a nevim jak to bylo v kabine, ale neprisel mi moc vhodny do kabiny, ale to tezko hodnotit. Kazdopadne jsem necekal, ze s odstupem casu to pro nas bude vysvobozeni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mirek na tenisu

Rozdrtili Příbram hrající navíc 85 minut o deseti . Ještě bych zajíce moc nepočítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - a ještě ti fanoušci za plotem....prostě kromě bodů všechno špatně Míro.

Reagovat
REPLIKATOR

Trenéři na home office

Reagovat
Mirek na tenisu

To zpoždění je specialita Kyslíků. Mám televizor v pokoji a druhý v kuchyni a ten rozdíl bývá i vícesekundový.

Reagovat
Skalda29

Není to i záměrně posunuté?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bývalo na ČT sport a díval jsem se na pozemním vysílání, tak jsem to měl i tak posunuté na dříve, oproti kámošovi s O2, se kterým jsem si psal a dupal mě za to, že jsem mu psal o gólech dříve, než je viděl.

Reagovat
Banikovec7

Ono záleží jaký stylem to máš, když máš natažený kabel od O2 a jejich settopbox, tak to není zpomalené a třeba ČT sport je tam snad o sekundu rychleji než ČT Sport HD na pozemním vysílání. Když to ale máš zapojené přes jiného operátora nebo se díváš přímo na netu třeba v počítači, tak to je zhruba o půl minuty.

Reagovat
db18

já mám skylink, na který koukám přes net - a oproti spolubydlícímu, který jel na antenu jsem třeba masterchefa nebo simpsonovi měl taky vždycky posunuté...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. On od nich má set top box, ale nevím, jestli to nebylo v době, kdy se ještě díval přes O2 aplikaci na notebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Popros manželku, aby ti povolila řetěz, že to chceš v pokoji vidět dříve

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel ven!

Reagovat
bourbon

nééé mééé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele