Proměna z muže na ženu v 7 pádech Honzy Dědka. Transmodelka vypráví o životě v novém těle

Abstinující Marek Taclík sbalil manželku v hospodě. Herec Marek Holub si postěžuje na manželku Báru Hrzánovou. Transmodelka Peťa Nitka popíše změnu z muže na ženu a co se jí na jejím novém ženském těle líbí. Nejlepší česká provazochodkyně Anna Hanuš Kuchařová povypráví o nebezpečném koníčku. Sledujte 7 pádů Honzy Dědka dnes ve 21:35 na Primě.

Marek Taclík prozradil, jak sbalil svoji partnerku a matku svých dvou dětí i to, jak si udržuje mladistvý vzhled. „S příchodem dítěte jsem změnil životní styl. Teď přijdu po půlnoci domů tak jednou ročně místo dvacetkrát do měsíce. To je radikální změna,“ přiznal Honzovi Dědkovi Marek Taclík, otec tříleté Matildy a devítiměsíčního Antonína.

Jejich maminku sbalil v hospodě. „Se ženou jsme se poznali v Českém Krumlově, pracovala tam v hospodě U Dvou Marií. Byl jsem tam na obědě, dal jsem si králíka a nealkoholické pivo, přinesla toho králíka úplně studeného, ale mně to nevadilo. Pak jsem si dal dalších šest nealko piv. Tenkrát jsem čerstvě půl roku nepil a zjistil jsem, že neumím střízlivý sbalit holku, a už vůbec ne po poledni,“ popisuje okamžiky, při kterých se do své životní partnerky zamiloval.

„Později mi prozradila, že šla do kuchyně a říkala kuchařům, že tam sedí nějaký debil, co si dal šest Birellů a šest káv, a že ji asi balí. Tak jsem zaplatil a šel jsem pryč. Pak jsem tam poslal Prachaře, aby si od ní vzal číslo. A on se po minutě vrátil, že tam má kluka. Přitom ona mi pak vyprávěla, že se jí na to číslo ani nezeptal,“ vzpomíná Taclík. Jak se nakonec dali dohromady, prozradí už dnes večer v 7 pádech Honzy Dědka.

Bára Hrzánová a Radek Holub: Musel jsem kilometr a půl do lesa, nedalo se to doma vydržet

Bára Hrzánová a Radek Holub promluvili o společném soužití a také o tom, proč s Bárou nebylo k vydržení. „Lišíme se v mnoha věcech. Já jsem léčený cholerik, jsem prudší a rychlejší než Radek. Léčila jsem to cvičením a jógou. Ta mě zklidnila,“ přiznala Bára Hrzánová s tím, že Radek je ten, který řeší krize.

„Když je potřeba někoho poslat rychle do určitých mezí, řeším to já. A když je průser větší, řeší to Radek a já ho mírním. Když já někoho bouchnu, a já už to dlouho nedělám, tak je to legrační, ale kdyby Radek někoho bouchnul, tak ho zabije,“ vysvětluje Hrzánová.

„To je pravda. Dělal jsem řecko-římský zápas. Umím chytnout za hlavu a bouchnout,“ potvrzuje Holub. Doma ale svoje techniky neprovozuje a momentální domácí diskomfort řeší odchodem z bytu. „Bára se učila rok a půl na trumpetu, bylo to strašný to poslouchat. Kočka zalezla pod skříň, pes vyl, musel jsem vzít vždycky Pepinu, to je naše fenka, a jít kilometr a půl do lesa. To nešlo,“ přiznal Holub, kdy mu doma bylo ouvej. Výsledek Bářina tréninku uvidí diváci dnes večer na Primě.

Peťa Nitka: Nejsem na vagíny, mám ráda tu svoji

Peťa Nitka popsala proces své proměny z muže v ženu. „Narodila jsem se jako Petr, ale od dětství jsem věděla, že jsem holka. Jako kluk jsem se sama sobě nelíbila, doufala jsem ale, že budu hezká holka. Nikdy jsem neměla nic s holkou, nejsem na vagíny. Mám ráda tu svoji, to je celé,“ přiznala první česká transmodelka.

„Změna není jednoduchá. Musela jsem prokázat, že jsem se narodila ve špatném těle. Musela jsem navštívit psychologa, sexuologa. Uznali mi to docela rychle a moje změna pohlaví trvala krátkou dobu. Začala jsem brát hormony a po roce jsem zažádala o operaci. Vlivem hormonů mi narostl zadek, rostou mi prsa a obličej se zjemnil, zjemnila se kůže. Pak jsem podstoupila operaci,“ popsala ve zkratce proces proměny.

„Bylo to strašné, hodně to bolí, asi jako porod stokilových šesterčat. Z penisu mi vytvořili vagínu tím, že penis obrátili dovnitř a vyjmuli varlata. Během druhé operace mi vagínu upravili. Řekla bych, že to není poznat,“ tvrdí Nitka. V otevřeném rozhovoru s Honzou Dědkem popsala i první sex po proměně a změnu chování po hormonální léčbě.

Provazochodkyně bolest po pádu nevnímá

Anna Hanuš Kuchařová je slacklinerka nebo, chcete-li, provazochodkyně. Chodila po lajnách na čtyřech kontinentech. Nad pouští, mořem i ledovcem. Nejvýš kilometr nad zemí. Je dlouhodobě nejlepší Češkou v tomto sportu a patří do širší světové špičky. Držela i evropský rekord. Jako první strávila na lajně 24 hodin bez přestávky.

Nejlepší česká provazochodkyně ve vzduchu dokonce řekla „ano“ svému současnému muži, který ji k netradičnímu sportu přivedl. „Zamilovala jsem se do kluka, který to dělal, a začala jsem chodit ve výškách taky. Začalo mě to bavit. Napoprvé jsem neušla ani dva kroky. Později jsem zjistila, že mě to nebaví nízko nad zemí, že musím být výš,“ vypráví Kuchařová, která svůj sport provozuje stovky metrů nad zemí.

„Když spadnu, visím na asi dvoumetrovém laně. Musím se vyšplhat nahoru a dostat se zpátky na lajnu. Neumím udělat výmyk, ale naučila jsem se zvednout i bez něj. Pád někdy bolí, ale to jsem tak ráda, že jsem to přežila, že si to neuvědomuji,“ říká Kuchařová, která momentálně čeká svého prvního potomka a se sportem musela přestat. „Asi se vrátím k architektuře, kterou jsem studovala,“ uvažuje Kuchařová, která v 7 pádech poskytne dokonce slacklinerský kurz i s těhotenským bříškem.

7 pádů Honzy Dědka sledujte každé úterý ve 21:35 na Primě!

Tagy: