Šéfem krajských zastupitelů ANO náměstek Martin Kukla

Martin Kukla se stal předsedou zastupitelského klubu hnutí ANO 2011.
Dosavadní náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro ekonomiku a majetek Martin Kukla bude předsedou zastupitelského klubu hnutí ANO 2011 v novém volebním období 2020-2024.

Lídra kandidátky si zvolili zástupci klubu hnutí ANO koncem října.
„Budeme tvrdou konstruktivní opozicí, dobré projekty budeme podporovat, ale projídání peněz tomuto politickému slepenci, neboli protestnímu uskupení proti našemu hnutí tolerovat rozhodně
nebudeme,“ říká Martin Kukla.

Kukla se hned, jak bylo jasné, že ANO zamíří na Vysočině do opozice,
nechal slyšet, že bude s kolegy i bez uvolněných funkcí pracovat velmi tvrdě, aby společně dostáli závazku vítěze krajských voleb pro Kraj Vysočina, respektive cílevědomě zastupovali všech jejich 29 471 voličů.

„Martin Kukla ve vedení kraje jednoznačně prokázal své manažerské schopnosti. Je to pracovitý a zodpovědný člověk a lze od něj očekávat, že bude i z opozičních řad velmi tvrdě pracovat pro náš kraj. Post náměstka hejtmana, kde měl na starosti ekonomiku, předal ve výborné kondici. Jsem velmi ráda, že se stal předsedou zastupitelského klubu a těším se na spolupráci. Čeká nás hodně práce,“ říká krajská předsedkyně Monika Oborná.

Martin Kukla, dosavadní náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro ekonomiku a majetek se významně podílel na sestavování krajského rozpočtu pro rok 2021. „Zastávám názor, že v době krize je třeba
podporovat ekonomiku a zajistit lidem práci. A právě tak je strukturovaný rozpočet pro příští rok, který už ale bude schvalovat nové krajské zastupitelstvo. Úspory jsme hledali v provozech, naopak proinvestiční prostředky zůstaly. V oblasti investic v položce Nemovitého majetku je pro příští rok 1,2 mld. korun, vysoké jsou také investice do oblasti dopravy,“ uvedl Martin Kukla s tím, že na krajské finance chce poctivě dohlížet i z opozičního křesla.

„Věřím, že finance Kraje Vysočina jsou aktuálně ve zdravé kondici a budu dělat vše pro to, aby to tak i zůstalo,“ uzavřel Martin Kukla.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů