Má ji teď na Floridě, kde žije Matušková. Nikoli ale v jejím domě, který vlastnoručně budovala se Slavíkem z Madridu, ale koupil si svůj vlastní dům. „Má v L.A. spoustu nádherných věcí, tak si pro ně pořídil důstojné prostředí,“ přiznala Olina s tím, že v Los Angeles si ovšem svůj krásný dům ponechal.

Časté útěky

Na Floridě prý žijí pár dnů u Jiřího a pár dnů u Olgy a občas vyrazí do „města andělů“. „Cestujeme sem a tam. Jen se nám nelíbí to šílení s koronou,“ podotýká Olga a s úsměvem pokračuje: „Když se blíží hurikán, uletíme do L.A. Když se blíží zemětřesení, tak honem zpátky na Floridu. Že se nedá předpovědět? My tam máme divokou kočku a ta to pozná dva dny dopředu,“ popisuje.

VIDEO: To ne, říká o muzikálu o Matuškovi (†76) vdova! Připomínala si 10 let od jeho smrti 

Video
Video se připravuje ...

To ne, říká o muzikálu o Matuškovi (†76) vdova! Připomíná si 10 let od jeho smrti Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Pijí na žal

Teď jsou ovšem oba na Floridě. Tam, včetně Olinina bratra Tondy, který tam emigroval ještě před Matuškovými, volili Trumpa a právě se společně vzpamatovávají ze šoku. „Naštěstí ještě nejsou soudky s pivem prázdné,“ upozorňuje Olga.

Bez občanství

A co Waldemar Matuška jr. (43)? „Waldík svým hlasem nemohl pomoct, pro samou práci, spíš lenost, si ještě nebyl schopen vyřídit občanství. Žije ale převážně v New Yorku, tam by mu ten hlas byl stejně na nic. Mají tam starostu komunistu,“ komentuje.

Olga: Tak by si to Walda přál

Legendární zpěvák může být po 11 letech tam nahoře spokojen. Olga není sama a žije s jeho nejlepším kamarádem, taktéž vdovcem Plannerem. „Tak by si to Walda přál. Navíc, Jirka je dávno v rodině. V New Yorku se stal kmotrem našeho syna,“ podotkla Matušková.

Video
Video se připravuje ...

9 let od smrti Waldemara Matušky (†76): Manželka Olga: Byl "šoustár"! Blesk

Fotogalerie
33 fotografií