DON BON: Už nás nebaví být zavřený v bunkru, jdeme s kůží na trh

Tři kluci. Blonďák, černovlasej a hnědovlasej. Švagr, svědek a ženich. To nejsou postavy z telenovely, ale složení kapely DON BON, která vydává debutový singl "Kluci". "Čekejte lehce melancholický, ale veskrze pozitivní popový písničky. Chceme předávat radost, kterou z muziky sami máme," říká jeden z frontmanů Giorgio.


DON BON se poprvé sešli na bubeníkově svatbě. Tam si taky spolu poprvé zahráli a po pár skleničkách se rozhodli založit kapelu. Od tý doby píšou písničky v protiatomovým bunkru. Jednu z nich pojmenovali "Kluci" a dali do ní svůj vlastní příběh - příběh o přátelství.

"Prostě jdeme s kůží na trh. Díky lidem, který jsme při tý cestě potkali, jsme byli schopný tu písničku parádně nahrát, udělat super klip, logo i fotky. A ty lidi už jsou teď taky naši kámoši. A právě o tom ten song je," dodává druhý frontman Murrin.

Singl vychází na všech platformách a až to situace dovolí, tak budou následovat i koncerty


Video: http://bit.ly/YT-Kluci


Kontakt:

www.facebook.com/donbonmusic

greymusicmgmt@gmail.com

Klíčová slova ČR-pop-hudba-DON BON

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.