Padlá hvězda Novy věštcem! ŠÍLENÉ RITUÁLY NA KANÁRECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Padlá hvězda Novy věštcem! ŠÍLENÉ RITUÁLY NA KANÁRECH

Libor Baselides představil svá umělecká díla
Libor Baselides představil svá umělecká díla (Herminapress)

Nebude se jednat >>pouze<< o českou ekonomiku, která doplatí na koronavirová opatření. Velké změny mohou nastat i v rodinných a milostných vztazích. Bývalý moderátor Snídaně s Novou odhalil dopady a následky letošního roku.

Bývalý moderátor televize Nova a umělec Libor Baselides (56) se přestěhoval na Kanáry, kde točil dokumenty o tamní přírodě. „Kanáry jsem si vybral proto, že jsem před deseti lety dělal pořad, při kterém jsem poznal všechny ostrovy. V horách se dělají rituály, je to tam magické, má to tam energie,“ přiznal moderátor.

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce!

Video se připravuje ...

Také začal vyrábět šperky a zajímá se i o výklad karet. Na základě toho se snažil osvětlit, proč je letošní rok tak odlišný od předchozích a v čem je pro mnohé zlomový. „Teď máme rok 2020. Když se sečte, je to čtyřka. Čtyřka je poloviční karma. Když se představí, je jako židlička. Buď ze židličky někoho vytahujete, nebo on vás,“ vysvětlil Libor v pořadu webu Extra. cz.

Hlavním důvodem tohoto výkyvu z normálu bylo dle něj otestování vztahů. „Lidé jsou většinou od rána do večera v zaměstnání, najednou zůstali dva tři měsíce doma. Kolikrát doteď o sobě nevěděli základní věci, ani o dospívajících dětech. Do konce roku proto bude velká čistka ve vztazích. Spousta lidí se rozejde, bude spousta rozvodů. Prověří to i přátelství,“ předpověděl Baselides.

Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
11. 11. 2020 • 23:13

Tak z tohohle objevnyho komentare nebudu spat. Boze, to je de.bil. A dalsi je ten, kdo tuhle sragoru vydal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.