Vin Diesel se nečekaně vrátí v roli, kterou diváky v kinech neoslovil

Vin Diesel se nečekaně vrátí v roli, kterou diváky v kinech neoslovil
Bloodshot | Columbia TriStar
Diesel to nicméně nevzdává. Pořád věří, že se (vyjma zmíněných) dokáže vrátit jako Poslední lovec čarodějnic a podle všeho se dostane reparátu i jinému jeho propadáku - komiksovému Bloodshotovi. Ten to zkusil v kinech na jaře letošního a nevedl si finančně vůbec dobře. Je pravdou, že za to mohla i nastupující pandemie, ohlasy ze strany diváků i kritiků byly nicméně vesměs negativní (je otázkou, jak moc se o to zasadil pitomě sestříhaný trailer, který vyzradil veškeré dějové zvraty, takže film neměl čím překvapit).
Pandemii nakonec možná Bloodshota i zachránila, protože film záhy po uvedení do kin putoval na VOD a tam si prý podle komiksového vydavatelství Valiant Comics, jemuž hrdina patří, vedl snímek velmi dobře. Dan Mintz z mediální společnosti DMG Entertainment, pod níž Valiant spadá, proto potvrdil, že je v přípravě Bloodshot 2. A přirozeně s Dieselem v hlavní roli.
Bloodshot dle mého není vyloženou ztrátou času. Film vlastně docela slušně funguje jako ozvěna akčních osmdesátek, jen ten Diesel v hlavní roli, co si jede od prvního Rychle a zběsile pořád to samé (Navíc ve stejném tílku!) už není pro podobný druh zábavy úplně správný tahák (hodně by mu prospělo, kdyby se všude nebral tak vážně). Ale třeba mu scenáristé dvojky dopřejí i nějaké ty zajímavější scény a jemu se konečně zase podaří zaskórovat i bez své rychlé a zběsilé rodiny. V posledních letech jde jen o zbožné přání.
Vin Diesel
Vin Diesel