Aktuálně nejdelší série bez inkasované branky? Nguyen, Mikulec, Neuman i Boháč jsou až za Kolářem

Aktuálně nejdelší série bez inkasované branky? Nguyen, Mikulec, Neuman i Boháč jsou až za Kolářem

Držitelem aktuálně nejdelší ligové série bez inkasované branky je mistrovská Slavia, jejíž jednička Ondřej Kolář již neinkasovala 299 minut čistého času.

Gólman, který už by ve Fortuna:lize neměl vydržet extra dlouho, zasáhl do všech sedmi dosavadních klání a míč ze sítě lovil pouze dvakrát, což je nejlepší defenzivní bilance v celé soutěži.

Pěknou sérii táhne také pardubický Marek Boháč, který inkasoval v úvodních sedmi zápasech jen šest branek, čili méně než brankáři Sparty či Plzně, což jsou týmy, které jsou v pořadí před východočeským nováčkem. Svěřenec Jiřího Krejčího už nedostal branku 270 minut.

Třetí pozice patří Vladimíru Neumanovi z Karviné, jenž dostal během tří zápasů pouze jeden gól a momentálně už se tak nestalo 238 minut čistého času.

To je přesně o minutu více než mladoboleslavský Petr Mikulec, jehož bilance je nyní 237 minut bez inkasovaného gólu. Protože předtím dostal dvanáct branek, tým z města automobilů se evidentně v poslední době zaměřil na obranu.

Pěkné číslo 235 minut bez inkasování zdobí i libereckého Filipa Nguyena, jehož série je o něco delší než v případě Patrika Le Gianga z Bohemians 1905 (221) či Aleše Mandouse ze Sigmy (219).

Nejdelší série bez gólu:

  1. Kolář - 299 minut
    2. Boháč - 270 minut
    3. Neuman - 238 minut
    4. Mikulec - 237 minut
    5. Ngyuen - 235 minut

 

Hlasujte v TV hitparádě o nejlepšího domácího komentátora, reportéra či moderátora