Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Berdychova manželka Ester slaví narozeniny: Slavnému tenistovi učarovala na první pohled

Berdychova manželka Ester slaví narozeniny: Slavnému tenistovi učarovala na první pohled
Zdroj: Archiv
+ Dalších 21 fotografií
Galerie
Jedna z nejkrásnějších českých modelek a manželka hvězdného tenisty Tomáše Berdycha (35) Ester Berdych Sátorová (28) slaví narozeniny. Ač by mohla být Ester díky svému muži povoláním manželka, tuhle nálepku odmítá a jako úspěšná modelka by se o sebe dokázala postarat i sama.

Půvabná a úspěšná manželka hvězdného tenisty Tomáše Berdycha (35) modelka Ester Berdych Sátorová dnes na svém narozeninovém dortu sfoukne přesně osmadvacet svíček. Právě tolik krásná Ester dnes slaví let.

Ester Berdych Sátorová tvoří krásný pár se slavným tenistou celou dekádu. Je to přesně deset let od jejich prvního setkání, kdy bylo Ester osmnáct let a v té době už úspěšnému tenistovi pětadvacet.

Krásná Ester uhranula tenistu Tomáše Berdycha na první pohled

V té době byla sama Ester, tehdy ještě Sátorová, úspěšná tenistka ze Zlína. Berdycha svou krásou očarovala na první pohled a tenista sbíral veškerou svou odvahu k jejímu prvnímu oslovení. Krásku sledoval už nějakou dobu na Facebooku, kde si všiml, že je o sedm let mladší, což ho lehce zarazilo, ale i přesto si řekl, že za zkoušku nic nedá a Ester oslovil. "Když jsem tehdy viděl číslo osmnáct, trochu jsem zaváhal. Ale něco mi říkalo, že to musím zkusit. Aspoň se potkat. Mohli jsme si dát kafe a za hodinu jít po svých," prozradil tenista pro Magazín DNES.

Krásná Ester byla jeho oslovením velmi překvapená, tenista byl v té době už velmi známý a myslela si, že si z ní někdo střílí.

Přes veškeré rozpaky se schůzka nakonec uskutečnila, životní jiskra přeskočila a krásný pár od té doby nedokázalo už nic rozdělit.

Neobyčejnou krásou upoutala Ester nejen tenistu Berdycha, ale i modelingový svět. Odložila kariéru tenistky a rozhodla se, že bude profesionální modelkou. Její dosavadní modelingové úspěchy ukazují, že udělala opravdu dobře. Měla tu možnost být tváří několika světových značek, objevila se na titulkách prestižních magazínů, jako je Marie Claire nebo Vogue. Také si splnila svůj velký sen, když se stala tváří prestižní italské značky Intimissimi, která se specializuje zejména na spodní prádlo.

Pohádková svatba

Po letech, kdy byla Berdychovou největší oporou a fanynkou číslo jedna, se hvězdný tenista rozhodl, že požádá krásnou Ester o ruku. Pohádková svatba se uskutečnila v Monackém knížectví a Tomáš Berdych si svou životní partnerku Ester okroužkoval prstenem za v přepočtu osm milionů korun.

Minulý rok hvězdný tenista Tomáš Berdych kvůli komplikacím ukončil svou profesionální kariéru a společně s Ester Berdych Sátorovou se usadili v domku nedaleko Prahy. Kvůli náročné práci tenisty a modelky, kdy museli oba cestovat po světě, nezbylo tolik času na zakládání rodiny. To, jestli už rodinu plánují nebo ne, je zatím stále ve hvězdách. Z genetického hlediska lze už teď říci, že jejich budoucí děti vyhrají jackpot, podědí totiž nejen neobyčejný talent, ale i krásu.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy